سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پامپئو در کنفرانس خبری در پایتخت ایتالیا اعتراف کرد

پامپئو در کنفرانس خبری در پایتخت ایتالیا اعتراف کرد «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) اعتراف کرد که در تماس تلفنی 25 ژوئیه (3 مردادماه) «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور آمریکا مشارکت داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه آمریکا که در بحبوحه قضیه «اوکراین‌گیت»، آینده سیاسی خود را در خطر می‌بیند در کنفرانس خبری در پایتخت ایتالیا اعتراف کرد که در تماس تلفنی جنجالی رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین حضور داشته است.

 

 «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) اعتراف کرد که در تماس تلفنی 25 ژوئیه (3 مردادماه) «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور آمریکا مشارکت داشته است.

 

بنا به گزارش شبکه «سی ان ان»، پامپئو امروز (چهارشنبه) در حین یک کنفرانس خبری در «رم» به همراه همتای ایتالیایی خود گفت: «من در آن تماس تلفنی بودم».

 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در آن تماس تلفنی چیزی را شنیده که حس نگرانی و هشدار وی را برانگیزد، گفت: «من برای یکسال و نیم است که وزیر خارجه آمریکا بوده‌ام. دقیقاً از سیاست آمریکا در قبال اوکراین اطلاع دارم. این (سیاست) به طور قابل توجهی منسجم بوده است».

 

اعتراف پامپئو در حالی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد با جدی شدن احتمال استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و با آغاز رسمی روند تحقیقات کنگره در این رابطه، وزیر خارجه آمریکا هم آینده سیاسی خود را در معرض خطر دیده و به همین منظور برای کارشکنی در تحقیقات به تکاپو افتاده است و تلویحاً گفت که از مشارکت کارکنان وزارت خارجه آمریکا در روند تحقیقات جلوگیری می‌کند.

 

پیش از این گزارش‌ها حاکی از آن بود که پامپئو نه تنها از مکالمه جنجالی ترامپ با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مطلع بوده، بلکه خود در آن مشارکت داشته است. این در حالی است که او پیشتر اساسا اطلاع از محتوای این مکالمه را منکر شده بود. 

 

ترامپ متهم است که در این مکالمه تلفی، زلنسکی را برای پیشبرد تحقیقات علیه فرزند «جو بایدن» نامزد پیشتاز دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، تحت فشار قرار داده است. «هانتر بایدن» عضو هیأت مدیره هلدینگ اوکراینی «بریسما» است که از چند سال پیش به فساد متهم شده است. گفته می‌شود ترامپ اعطای کمک‌های مالی به اوکراین را به پیشرفت این پرونده، منوط کرده است. هرچند او این موضوع را منکر می‌شود، اما به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور آمریکا تلاش کرده تا با سوء استفاده از اختیاراتش و با بدنام کردن فرزند بایدن، رقیب انتخاباتی‌اش را بی‌اعتبار کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار