لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

رهبر انقلاب: نباید اجازه داد حقایق دفاع مقدس کهنه، فراموش و یا انکار شود

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: نباید اجازه داد این حقایقِ برجسته، کهنه، فراموش و یا انکار شود، همچنان‌که امروز برخی افراد، پاره‌ای از بیّنات انقلاب را صراحتاً انکار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 03
کد خبر: ۲۳۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران کنگره ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی که در تاریخ ۸ مهر ۹۸ برگزار شده بود، صبح امروز در محل این همایش در اراک منتشر شد.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، با تأکید بر لزوم جمع‌آوری خاطرات گرانبهای پدران، مادران و همسران شهدا افزودند: شهادت، موهبت و امتیازی است که خداوند متعال نصیب این برجستگان کرده است و شرح حال و زندگانی شهیدان، جانبازان و رزمندگانی که در این مسیر درخشان قرار دارند، سراسر درس، و نشان‌دهنده مراتب بالای معنوی آنان است.

 

رهبر انقلاب اسلامی برجسته‌تر و درخشنده‌تر شدن یاد شهیدان را روحیه‌بخش، امیدبخش و جهت‌ بخش خواندند و خاطرنشان کردند: از جمله مواردی که باید در ثبت خاطرات خانواده‌های شهدا موضوع سؤال و بررسی قرار بگیرد، انگیزه‌های آنان از موافقت با حضور فرزندان و همسرانشان در میدان جهاد در راه خدا است.

 

ایشان انگیزه شهیدان از جهاد را کسب رضای الهی و ذکر و نام حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام برشمردند و گفتند: نباید اجازه داد این حقایقِ برجسته، کهنه و فراموش شود، و یا مجالی برای انکار آنها به‌وجود آید، همچنان‌که امروز برخی افراد، پاره‌ای از بیّنات انقلاب را صراحتاً انکار می‌کنند.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: برگزاری اینگونه اجتماعات و گردهمایی‌ها نباید پایان کار تلقی شود، بلکه باید به مثابه آغاز راه در آشنا کردن جوانان و نوجوانان با معارف انقلاب و دفاع مقدس باشد.

ارسال نظر