موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

طبق سنت‌ الهی رژیم سعودی رفتنی است

دبیرکل حزب‌الله لبنان در بخش چهارم گفت و گوی خود با دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای از مراودات خود با حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای و توصیه‌ها، تصمیمات و نقش ایشان در برهه‌های مختلف و حساس منطقه سخن گفته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در گفتگوی تفصیلی پنج‌ساعته با دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی، از مراودات خود با حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، و توصیه‌ها و تصمیمات و نقش ایشان در برهه‌های مختلف و حساس منطقه سخن گفته است.

 

نمایش نسخه‌ ویدئویی گفت‌وگوی دبیرکل حزب‌الله لبنان در پنج قسمت از شبکه‌ سه سیما از یکشنبه ۳۱ شهریور (ساعت ۸ شب) آغاز شده و پخش آن تا جمعه ۵ مهر (به جز پنج‌شنبه شب) ادامه خواهد داشت.

 

در قسمت چهارم گفت‌وگوی سیدحسن نصرالله که در مدت زمان ۴۵ دقیقه چهارشنبه شب پخش خواهد شد، دبیرکل حزب‌الله به تحلیل دلایل ایستادگی دولت سوریه در برابر بحران سال‌های اخیر، مسئله‌ تقریب مذاهب اسلامی، جنگ‌افروزی دولت سعودی علیه یمن و تحولات عراق بعد از سقوط صدام می‌پردازد.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان در این بخش از گفت‌وگو با اشاره به فتوای رهبر انقلاب در حرمت بدگویی به شخصیت‌های اهل‌تسنن، به تشریح نقش رهبر انقلاب در خنثی شدن توطئه‌ اختلاف بین شیعه و سنی در سطح منطقه و جهان اسلام می‌پردازد و می‌گوید: من به ضرس قاطع می‌توانم بگویم که سخنرانی السید القائد در شهر سنندج و سپس پاسخ قاطعانه‌ ایشان به استفتاء علما در زمینه‌ اقدامات شبکه‌های منتسب به شیعیان و اهل‌تسنن، چشم فتنه را کور کرد و راه را به‌طور کامل بر تفرقه‌افکنان بست و امت اسلامی از خطر ابتلا به اختلافات مذهبی تا حدود زیادی مصون است.

 

سیدحسن نصرالله در ادامه‌ این گفت‌وگو با رد این تلقی که نزاع‌های موجود در منطقه، جنگ نیابتی ایران و عربستان است می‌گوید: «چیزی تحت عنوان جنگ نیابتی میان ایران و عربستان در منطقه وجود ندارد. سعودی همواره حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با گروه‌های مقاومت دشمنی می‌کرد و زمانی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد و جمهوری اسلامی به مسائل امت اسلامی و عربی اهتمام ورزید، دشمنی سعودی با آن آغاز شد. واقعیت این است.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ آینده‌ پیش روی رژیم حاکم بر عربستان گفت: «رژیم سعودی یک رژیم پیر است. شاید این رژیم بنابر دلایل طبیعی درحال حاضر آخرین دوران خود را طی می‌کند. خاندان آل سعود از ۱۰۰ سال گذشته تاکنون هرگونه ظلمی را به دیگران تحمیل کرده و اموال ملت خود را به غارت برده‌اند. عربستان در تاریخ خود هیچ‌گاه تا این میزان ذلت، پوچی، ضعف، حقارت و رسوایی را تجربه نکرده است. درست به همین دلیل است که من تصور می‌کنم حکام سعودی، زمان زیادی بر مسند قدرت باقی نخواهند ماند. سنت‌های الهی می‌گوید که آن‌ها نمی‌توانند مدت طولانی‌ای ادامه دهند.»

 

سیدحسن نصرالله در این زمینه ادامه می‌دهد: «ما برای اولین بار می‌شنویم که شعار «مرگ بر آل‌سعود» در بسیاری از کشورهای عربی طنین‌انداز می‌شود. برای اولین بار است که می‌بینیم گروه‌های سیاسی و ملی و همچنین حکومت‌ها در قبال جنایت‌ها و دخالت‌های سعودی در کشورهای جهان عرب، به‌صورت علنی موضع‌گیری می‌کنند. حتی در لیبی می‌بینیم که می‌گویند عربستان و امارات برای نابودی طرابلس و لیبی توطئه می‌کنند.»

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله در ادامه، موفقیت جبهه‌ی مقاومت در لبنان، عراق، فلسطین و یمن را مرهون حضور مردم در صحنه دانسته و تأکید می‌کند: «اگر حمایت ملت عراق از حشد الشعبی، ارتش و مرجعیت نبود، ایستادگی در برابر تروریسمِ تکفیری و شکست آن میسر نمی‌گشت. در تمامی میدان‌ها همین‌گونه است؛ اکنون عامل اصلی زنده نگاه داشتن مسئله‌ی فلسطین، همین عامل حمایت‌های مردمی بوده است و نه مواضع دولت‌ها و حکومت‌ها.»

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان با ذکر خاطره‌ای از نخستین روزهای تشکیل مقاومت مردمی در عراق علیه داعش می‌گوید: «مقاومت در برابر داعش آغاز شد. پس از چند روز حاج قاسم به لبنان آمد و با من دیدار کرد. او از ما خواست که حدود ۱۲۰ نفر از اعضای حزب‌الله را برای فرماندهی عملیات‌ها به عراق اعزام کنیم. او گفت که ما به رزمنده احتیاج نداریم چراکه شمار رزمندگان در عراق بسیار است، اما به فرماندهان عملیات در مناطق مختلف نیاز داریم. ما نیز شمار زیادی از برادرانمان را به عراق فرستادیم. مرزهای میان ایران و عراق باز شد تا تسلیحات در مناطق مرزی قرار داده شوند و نبرد با داعش آغاز شد.»

 

وی این‌گونه ادامه می‌دهد که: «جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ مواضع قاطعانه به یاری عراق شتافت، سیطره‌ داعش را رد کرد و آشکارا و بدون هیچ تردیدی پای به نبرد مبارزه با تکفیری‌ها گذاشت و اقدام به ارائه‌ی کمک کرد. بهترین فرماندهان در سپاه پاسداران به عراق رفتند تا عراقی‌ها را کمک کنند. امکانات ایران در اختیار عراق قرار گرفت و همه می‌دانند که موضع السید القائد در زمینه‌ ارائه‌ کمک به ملت عراق به‌منظور شکست داعش، این بود که هیچ خط قرمزی برای یاری عراق وجود ندارد.»

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

ارسال نظر
آخرین اخبار