هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان

آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ترافیک سنگین در برخی معابر و بزرگراه‌های تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۲۳۸۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز ۳شنبه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی، شرقی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین و نیمه سنگین اما روان در سطح پایتخت بودیم.

 

وی ادامه داد: بار ترافیکی در بزرگراه تهران کرج در هر مسیر غرب به شرق تا مقطع پل آزادگان بدون مشکل و روان، مسیر شهید سلیمانی _ صیاد، بابایی مسیر شرق به غرب _ نیروی زمینی، زین الدین_ روی پل امام علی (ع)، علامه – شقایق در حال حرکت، امام علی (ع) – جانبازان، شهید سلیمانی – ستاری، بزرگراه لشگری - شیشه مینا و رسالت قبل از پل سید خندان هم و بدون مشکل ترافیکی است.

 

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: ترافیک در بزرگرا ههای شیخ فضل الله _ روی پل یادگار سنگین، آبشناسان _ سردار جنگل سنگین، همت _ جنت آباد، چمران _ نهج البلاغه، یادگار امام (ره) تا مقطع صالحی تا شیخ فضل الله از جلال آل احمد، محمد علی جناح بعد از پل شیخ فضل الله سنگین است.

 

سرهنگ شریفی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان به دلیل نقص معبر پر تراکم و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی است و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت است.

 

سرهنگ شریفی بیان داشت: طرح جناغی ها در معابر بزرگراهی در حال اجراست و این طرح به این منظور انجام می شود که برخی از رانندگان نمی خواهند قوانین را رعایت نمایند و قصد دارند زودتر از بقیه رانندگانی که در انتظار ورود به رمپ ها و خروجی ها حضوری منظم دارند وارد شوند و به قول معروف زرنگی کنند که تیم های پلیس راهور تهران بزرگ، با حضور خود در این مقاطع از این اقدام رانندگان متخلف جلوگیری می کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha