سازمان ملل: ۷۵۰۰ تُن مهمات منفجر نشده در سراسر نوار غزه باقی مانده است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

سازمان ملل: ۷۵۰۰ تُن مهمات منفجر نشده در سراسر نوار غزه باقی مانده است

سازمان ملل متحد اعلام کرد، همزمان با ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه حدود ۷۵۰۰ تُن مُهمات منفجر نشده در سراسر این باریکه از خاک فلسطین وجود دارد و پاکسازی آن، به حدود ۱۴ سال زمان نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۳۹۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز امور مین زدایی سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که همزمان با ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه حدود ۷۵۰۰ تن مهمات منفجر نشده در سراسر این باریکه از خاک فلسطین وجود دارد و پاکسازی آن، به حدود ۱۴ سال زمان نیاز دارد.

این مرکز در این بیانیه، خواستار کمک جامعه جهانی برای پاکسازی بقایای مهمات ناشی از جنگ در نوار غزه با هدف کاهش خطرات علیه غیر نظامیان و تیم‌های امدادرسان در این منطقه شد.

تیم ارزیابی سازمان ملل ماه آوریل گذشته پس از خروج نظامیان اشغالگر صهیونیست از شهر خان یونس در جنوب نوار غزه اعلام کرد: خیابان‌ها و مکان‌های عمومی این شهر مملو از مهمات منفجر نشده است. همچنین بمب‌هایی با وزن حدود ۵۰۰ کیلوگرم در تقاطع‌های اصلی و مدارس این شهر یافت شده است.

سازمان ملل اعلام کرد به تلاش هایش برای پاکسازی و تأمین امنیت مناطق مذکور و فراهم کردن زمینه بازگشت اهالی به منطقه خان یونس ادامه خواهد داد.

پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آن‌ها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند. بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی خود می‌دانند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده