دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سازمان ملل: ۷۵۰۰ تُن مهمات منفجر نشده در سراسر نوار غزه باقی مانده است

سازمان ملل متحد اعلام کرد، همزمان با ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه حدود ۷۵۰۰ تُن مُهمات منفجر نشده در سراسر این باریکه از خاک فلسطین وجود دارد و پاکسازی آن، به حدود ۱۴ سال زمان نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۲۳۹۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز امور مین زدایی سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که همزمان با ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه حدود ۷۵۰۰ تن مهمات منفجر نشده در سراسر این باریکه از خاک فلسطین وجود دارد و پاکسازی آن، به حدود ۱۴ سال زمان نیاز دارد.

این مرکز در این بیانیه، خواستار کمک جامعه جهانی برای پاکسازی بقایای مهمات ناشی از جنگ در نوار غزه با هدف کاهش خطرات علیه غیر نظامیان و تیم‌های امدادرسان در این منطقه شد.

تیم ارزیابی سازمان ملل ماه آوریل گذشته پس از خروج نظامیان اشغالگر صهیونیست از شهر خان یونس در جنوب نوار غزه اعلام کرد: خیابان‌ها و مکان‌های عمومی این شهر مملو از مهمات منفجر نشده است. همچنین بمب‌هایی با وزن حدود ۵۰۰ کیلوگرم در تقاطع‌های اصلی و مدارس این شهر یافت شده است.

سازمان ملل اعلام کرد به تلاش هایش برای پاکسازی و تأمین امنیت مناطق مذکور و فراهم کردن زمینه بازگشت اهالی به منطقه خان یونس ادامه خواهد داد.

پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آن‌ها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند. بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی خود می‌دانند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر