سازمان ملل: آواربرداری غزه ۱۵ سال زمان می‌برد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سازمان ملل: آواربرداری غزه ۱۵ سال زمان می‌برد

برآورد یکی از سازمان‌های وابسته به سازمان ملل نشان می‌دهد که جمع آوری حدود ۴۰ میلیون تن آوار ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با یک ناوگان متشکل از بیش از صد کامیون، ۱۵ سال طول می‌کشد و ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه گاردین امروز دوشنبه به نقل از ارزیابی اخیر برنامه محیط زیست سازمان ملل نوشت: ۱۳۷ هزار و ۲۹۷ باب ساختمان در نوار غزه آسیب دیده است که بیش از نیمی از کل ساختمان‌های این منطقه را شامل می‌شود. از میان این ساختمان ها، اندکی بیش از یک چهارم ویران، حدود یک دهم به شدت و یک سوم تا حدی آسیب دیده اند.

این ارزیابی نشان داد که برای تخلیه و دفن آوار غیرقابل بازیافت، به محوطه‌ای به وسعت ۲۵۰ تا ۵۰۰ هکتار نیاز است.

در ماه مه، برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) اعلام کرد که بازسازی خانه‌های ویران شده غزه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا سال ۲۰۴۰ طول خواهد کشید و بازسازی کل این منطقه بالغ بر ۴۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. این ارزیابی نشان داد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه می‌تواند سطح بهداشت، آموزش و ثروت را در این منطقه به سطح سال ۱۹۸۰ کاهش داده و ۴۴ سال توسعه را نابود کند.

مدارس، مراکز بهداشتی، جاده‌ها، شبکه فاضلاب و سایر زیرساخت‌های حیاتی نوار غزه آسیب شدیدی دیده‌اند و به گفته این برنامه، هزینه احتمالی بازسازی نوار غزه در حال حاضر دو برابر تخمینی ۷ ماه پیش بوده و روز به روز در حال افزایش است.

سازمان دفاع شهری نوار غزه پیشتر گفته بود که انبوه آوار برجا مانده، مملو از مهمات منفجر نشده است که به وقوع «بیش از ۱۰ انفجار در هر هفته» و مرگ و میر و قطع عضو منجر می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز دوشنبه از شهادت و زخمی شدن ۲۹۶ فلسطینی در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه و افزایش شمار شهدا به بیش از ۳۸ هزار و ۶۶۴ نفر از روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) خبر داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار