لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان

حماس: تصمیم ترکیه برای توقف تعاملات تجاری با اسرائیل شجاعانه بود

حماس: تصمیم ترکیه برای توقف تعاملات تجاری با اسرائیل شجاعانه بود حماس تصمیم ترکیه برای توقف کامل روابط تجاری با رژیم اسرائیل را ستود و آن را تصمیمی شجاعانه خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، صبح امروز (جمعه)، با صدور بیانیه‌ای تصمیم ترکیه برای توقف داد و ستدهای بازرگانی با رژیم اسرائیل و پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه این رژیم را ارج نهاد.


وزارت بازرگانی ترکیه، شامگاه پنجشنبه، اعلام کرد که تمام دادوستدهای بازرگانی خود با اسرائیل را تا زمان صدور مجوز ورود بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه متوقف خواهد کرد.

 

ترکیه همچنین روز چهارشنبه اعلام کرده بود که به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم اسرائیل خواهد پیوست. آفریقای جنوبی پیشتر از رژیم اسرائیل به دلیل کشتار گروهی مردم فلسطین به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده بود.


حماس در بیانیه امروز خود اقدامات ترکیه را «تصمیمات شجاعانه» این کشور خواند و گفت که این گام «در راستا و بازتاب موضع حمایتی مردم ترکیه از مبارزات ملت ما و حق آزادی و تعیین سرنوشت آن‌هاست.»


جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه از کشورهای عربی و اسلامی خواست «تمام روابط خود با رژیم نازی صهیونیستی را قطع کنند و برای بازخواست این رژیم به علت ارتکاب جنایات سازمان‌یافته علیه کودکان و غیرنظامیان غزه تلاش نمایند.»


حملات لفظی مقامات ترکیه و رژیم اسرائیل اخیرا در پی تشدید حملات اسرائیل به غزه بالا گرفت.


«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بارها در سخنرانی‌های خود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل را به «هیلتر» تشبیه کرده و پیشتر گفته بود که او قصاب غزه است.


«یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه اسرائیل نیز اخیرا تصویری فتوشاپی از اردوغان منتشر کرد و گفت که او سودای احیای حکومت عثمانی را در ذهن می‌پروراند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار