بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

ادعای العربیه درباره شهادت محمد الضیف

ادعای العربیه درباره شهادت محمد الضیف شبکه العربیه به نقل از یک منبع امنیتی مسئول در حماس ادعا کرد که براساس اعترافات یک خبرچین، وی مسئول لو دادن محل اقامت شهید محمد الضیف به رژیم صهیونیستی بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک ماه پس از شهادت محمد ضیف فرمانده گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، در حمله هوایی اسرائیل به غزه، منابع العربیه فاش کردند که یک «پیام‌رسان» از گردان‌های القسام باعث شد محل اقامت این شهید شناسایی و بمباران شود.

بر اساس گزارش یک منبع امنیتی مسئول در حماس، تحقیقات پس از شهادت محمد ضیف نشان داد که اعتراف پیک پیام‌رسان که پیام‌ها را از محمد شبانه مسئول تیپ رفح در گردان‌های القسام منتقل می‌کرد، باعث شد مکان جلسه ضیف و رافع سلامه مسئول تیپ خان یونس افشا و شناسایی شود.

بر اساس گزارش این منابع، این خبرچین که از اعضای یک خانواده بزرگ در رفح است، محل جلسه این دو فرمانده ارشد القسام را افشا کرده که بلافاصله ترور شدند.

تحقیقات همچنین نشان داده است که این خبرچین، که همچنان تحت بازجویی است، پیش از این اطلاعاتی درباره محل حضور محمد شبانه، مسئول تیپ رفح، ارائه کرده بود. شبانه در طول جنگ غزه سه بار هدف ترور قرار گرفت.

تحقیقات نشان داد که این پیام‌رسان نقشه‌های کاملی از شهر رفح به‌ویژه منطقه یبنا شامل شبکه تونل‌ها، کارگاه‌های ساخت سلاح، مواد منفجره، موشک‌ها و پهپاد‌ها را به اسرائیل تحویل داده است.

اعترافات پیام‌رسان القسام تأیید کرد که او محل حضور بسیاری از مسئولان را به افسران رابط خود لو داده است، چراکه وی به دلیل وظیفه‌اش در حمل و نقل روزانه پیام‌های دست‌نویس، با مسئول تیپ رفح و سایر مسئولان در رفح و خارج از آن در ارتباط بوده است.

این خبرچین در جریان بازجویی در خصوص ترور محمد ضیف اعتراف کرد که اسرائیل عکسی را به او نشان داده و او تایید کرده که ضیف را در منطقه‌ای دیده که رافع سلامه در آن اقامت داشته است. اسرائیلی‌ها به او گفته بودند که به محض اطلاع از حضور فرمانده گردان‌های القسام در آن مکان، به آنها خبر دهد. هنگامی که او در حال رساندن پیام روزانه بود، محمد ضیف را در آنجا مشاهده و اسرائیل وی را ترور کرد. / العربیه فارسی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار