وزارت خارجه اسرائیل مسافران کشتی مادلین را اخراج کرد تعیین زمان دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران - آمریکا اتهام زنی گروسی علیه کشورمان: ایران در حال تولید اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالا است و مواد لازم برای دست یافتن به سلاح هسته‌ای را دارد بقایی: به زودی طرح پیشنهادی ایران از طریق عمان ارائه می‌شود / مبنای ما برای رفع تحریم‌ها اعتماد به آمریکا نیست تسنیم: ایران تا فردا به پیشنهاد آمریکا پاسخ می‌دهد + جزئیات انفجار در پایگاه هوایی آمریکا در ژاپن اسلامی: آژانس دوربین و بازرسی سرزده و برنامه‌ریزی‌شده دارد/ ساختن تصویر جنجالی از ایران، رفتاری سیاسی است پدر ایلان ماسک: پسرم در کاخ سفید گرفتار «پی‌تی‌اس‌دی» شد ترامپ: لس‌آنجلس را آزاد می‌کنیم سقوط هواپیمای مسافربری در آمریکا با ۲۰ سرنشین توقیف کشتی مادلین از سوی نیرو‌های ویژه اسرائیل اسلامی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ منابع عبری: ترور سنوار تایید شد و جسدش در کنترل ارتش اسرائیل است اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام قطعا نتیجه مثبتی نخواهد داشت همه بیمارستان‌های غزه در آستانه تعطیلی

ایهود باراک: ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسئول ناکامی در هفتم اکتبر می‌دانند

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کنونی این رژیم را مسئول ناکامی در عملیات هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه) حماس علیه نظامیان اشغالگر در اطراف نوار غزه می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایهود باراک» با انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو گفت: مشکل روابط ما با آمریکا، «جو بایدن» یا دولت تحت مدیریت دموکرات‌ها نیست بلکه مشکل اصلی، شخص نتانیاهو است.

باراک با اشاره به سفر نتانیاهو به آمریکا و برنامه سخنرانی وی در کنگره این کشور، افزود: تأیید اظهارات نتانیاهو در کنگره آمریکا، اشتباه است، اما آمریکایی‌ها ابزار کافی برای درک اینکه وی آنها را گمراه می‌کند، اختیار ندارند.

ساعاتی پیش نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد که گروهی از شخصیت‌های سیاسی، نظامی، دانشگاهی و قضائی رژیم صهیونیستی از هر دو جریان چپ و راست طی نامه‌ای به مقامات کنگره آمریکا، به دعوت از نتانیاهو برای سخنرانی در این نهاد اعتراض کردند.

در این نامه که «دان هالوتس» رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش، «تامیر پاردو» رئیس اسبق سازمان جاسوسی خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) و «موشه یعلون» وزیر اسبق جنگ آن را امضا کرده اند، تاکید شد که کنگره آمریکا میزبان یک مجرم است.

معترضان به حضور نتانیاهو در آمریکا، دیدار وی از کنگره را نشانه ارجح دانستن ادامه حیات سیاسی نتانیاهو بر دیگر مسائل دانستند.

معترضان اعلام کردند: نتانیاهو کماکان تمایلی برای ارائه طرحی برای «غزه پس از جنگ» ندارد و امنیت آمریکا و اسرائیل را به سخره گرفته است.

در این نامه تاکید شد: نتانیاهو تهدیدی برای موجودیت اسرائیل است و ادامه حیات سیاسی وی، به امنیت ملی آمریکا نیز به شدت آسیب می‌زند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده