بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

آمریکا جنگنده‌های خود را به قطر منتقل می‌کند

وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شده آمریکا برخی هواپیماهای جنگی خود را به قطر منتقل می‌کند تا از نگرانی متحدانش در منطقه بکاهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وال استریت ژورنال امروز جمعه گزارش داد انتظار می‌رود ایالات متحده جت‌های جنگنده، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماهایش را به قطر منتقل کند تا ظاهراً امکان تغییر موقعیت نیروهای این کشور فراهم شود.


بر اساس این گزارش، جابجایی نیروها به ایالات متحده این امکان را می‌دهد که از محدودیت‌ها در انجام حملات هوایی از پایگاه هوایی مورد استفاده ایالات متحده در امارات متحده عربی اجتناب کند.


به گزارش این روزنامه آمریکایی، «چنین تصمیمی تنش‌های موجود بین آمریکا و کشورهای خلیج فارس را برجسته می‌کند. بسیاری از این کشورها به نیروهای آمریکایی اجازه داده‌اند در قلمروی آنها مستقر شوند، در حالی که همچنین در خصوص کشیده شدن به درگیری جاری در خاورمیانه با تداوم جنگ غزه محتاط هستند».


به ادعای این گزارش به نقل از مقامات، امارات همچنین نگران است که با تشدید تنش‌ها در منطقه، این کشور به دلیل کمک علنی به عملیات نظامی ایالات متحده هدف قرار گیرد.


یک مقام اماراتی به وال استریت گفت «محدودیت‌های اعمال شده در مأموریت‌های ضربتی (آمریکا) علیه اهداف در عراق و یمن از محافظت از خود ناشی می‌شود»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار