انفجار در نزدیکی شهرداری رباط‌کریم بازداشت تاج‌زاده به دلیل معرفی نکردن خود به زندان پس از اتمام مرخصی علت صدا‌های انفجار در شوشتر چیست؟ دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهر خوزستان غیرحضوری شدند؛ فعالیت ادارات با تأخیر مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ دستور عارف برای توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی جزئیات ثبت نام وام دانشجویی آبان ۱۴۰۴ اعلام فرآیند جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس هشدار به ارسال کنندگان پیامک‌های جعلی «ثبت شکوائیه» و «اطلاع رسانی در خصوص پرونده قضایی» وزیر آموزش و پرورش پیام صادر کرد چت جی‌پی‌تی از ورود به ۳ حوزه حساس منع شد یوتیوب رفع فیلتر شد؟ مدارس بندرعباس و شرق هرمزگان تعطیل شد تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهر خوزستان صدور احکام سنگین برای متهمان پرونده تعاونی اعتباری مولی‌الموحدین رد چراغ قرمز گران تمام می‌شود؛ ۵ نمره منفی برای شخصی‌ها، ۱۰ نمره برای عمومی‌ها

قصور برخی مسئولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم + جزئیات

رئیس دادگستری گیلان با بیان اینکه قصور و کوتاهی برخی مسئولان در این حادثه محرز شده است، گفت: دستگاه قضایی با مدیرانی که ترک فعل کرده و اهمال آنان گسترش آتش سوزی و تضییع حقوق مردم را در پی داشت، برخورد قاطع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۳۹۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان از برخورد دستگاه قضایی با مقصرین حادثه آتش سوزی امام زاده ابراهیم شفت و مدیران و مسئولان خاطی در این منطقه خبر داد.

وی با بیان اینکه قصور و کوتاهی برخی مسئولان در این حادثه محرز شده است، افزود: دستگاه قضایی با مدیرانی که ترک فعل نموده و اهمال آنان گسترش آتش سوزی و تضییع حقوق مردم را در پی داشت برخورد قاطع خواهد کرد.

رئیس شورای قضایی گیلان با تاکید بر اینکه آسیب و خسارت‌های زیادی به مردم منطقه وارد شده، گفت: مسئولان باید در اسکان و کمک‌رسانی حادثه دیدگان از حداکثر امکانات استفاده کنند.

حجت اسلام صادقی با اشاره به اینکه در اولین ساعات این حادثه، دادستان شهرستان شفت در محل حاضر و دستورات اولیه قضایی را صادر کرد، گفت: در مرکز استان نیز با تشکیل جلسه برضرورت پیگیری مجدانه شناسایی علت حادثه و برخورد با عوامل آن تاکید شد.

وی با ابراز تاسف از حریق منطقه امام زاده ابراهیم شفت، از تلاش‌های هلال احمر، اورژانس و تمامی نهاد‌هایی که در اطفای حریق و ساماندهی مصدومان تلاش کردند قدردانی کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار