جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد

رسانه عبری: مذاکرات آتش بس در آستانه شکست قرار دارد یک رسانه عبری زبان گزارشی از مذاکرات مبادله اسرا و آتش بس که در قاهره در حال جریان بود منتشر و اعلام کرد، این مذاکرات در آستانه شکست قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۳۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه یسرائیل هیوم به نقل از خبرگزاری‌های بین المللی خبر داد، خلیل الحیه معاون سنوار که به قاهره سفر کرده بود بعد از دو روز مذاکره برای پاره‌ای مشاورات مصر را ترک و عازم قطر شده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، یک منبع مطلع از روند مذاکرات به رویترز خبر داد، مذاکرات در آستانه فروپاشی قرار گرفته بود، اما ویلیام برنز مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیا، برای گفتگو با محمد آل ثانی نخست وزیر قطر به دوحه سفر کرد.

حماس پیش از این در بیانه‌ای اعلام کرده بود که دور فعلی از مذاکرات در قاهره به پایان رسیده و هیئت حماس برای مشاوره با رهبران جنبش به قاهره باز می‌گردد.

به نوشته یسرایئل هیوم، هیئت حماس پاسخ جنبش را به اطلاع میانجی‌های مصری و قطری رسانده و مذاکرات عمیق و جدی در این زمینه انجام داد، جنبش حماس اعلام کرد که به شکل مثبت و مسئولیت پذیری با این مسئله تعامل دارد و برای دستیابی به سازوکاری که می‌تواند منجر به توافق شود، تلاش کرده است تا از این طریق پاسخگوی خواسته‌های ملت فلسطین در پایان دادن کامل این تجاوز، تحقق عقب نشینی کامل از نوار غزه، بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه، افزایش کمک‌ها بشر دوستانه، بازسازی منطقه و انجام روند مبادله اسرا شود.

منابع آگاه به شبکه الحدث عربستان هم خبر دادند: حماس به توقف جنگ و بازگشت اهالی غزه به مناطق شمالی نوار غزه پیش از تکمیل روند مبادله اسرا است، اما اسرائیل حاضر به امضای توافقی که منجر به پایان جنگ می‌شود، نشد.

منابع آگاه مصری هم به روزنامه العربی الجدید خبر دادند: ایالات متحده قرار است پاسخ حماس را با طرف اسرائیلی مورد بررسی قرار داده و منتظر پاسخ اسرائیل است که گفته می‌شود فردا دوشنبه خواهد رسید.

این منابع تاکید کردند، پاسخ حماس به پیشنهاد توافق به اطلاع طرف اسرائیلی رسیده و جایگزین‌ها و سناریو‌هایی برای عبور از نقطه مورد اختلاف مربوط به توقف جنگ مطرح شده است، از اینرو روند مذاکرات همچنان ا دامه داشته و میانجی‌ها برای دستیابی به توافق تلاش می‌کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار