تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

ثبت‌نام بیش از ۲ میلیون زائر در سامانه «سماح»

ثبت‌نام بیش از ۲ میلیون زائر در سامانه «سماح» رشیدیان با بیان اینکه سازمان حج و زیارت به عنوان متولی بحث زیارت در کشور با تمام توان در کنار ستاد مرکزی اربعین حسینی و سایر کمیته‌های مربوطه به زائران اربعین خدمت می‌کند، گفت: ثبت نام از زائران همچنان با جدیت و استقبال متقاضیان ادامه دارد‌.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۳۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۲ میلیون زائر در سامانه «سماح» گفت‌: روند اعزام زائران اربعین حسینی از استان‌های مختلف و خروج از مرز به مقصد عراق در نهایت نظم ، آرامش و امنیت در حال انجام است‌.

 

علیرضا رشیدیان با اشاره به آخرین وضعیت نام‌نویسی زائران اربعین حسینی و اعزام‌ها از استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: برخی ناآرامی‌های روزهای اخیر عراق مشکلی در مسیر تداوم عزیمت زائران کشورمان به عتبات عالیات ایجاد نکرده و بعد از وقفه‌ای کوتاه در یکی دو مورد از مرزهای زمینی خروجی، دوباره اعزام‌ها مانند گذشته از مرزها انجام می‌شود.

 

وی تصریح کرد‌: همچنین مشکلی در مسیر خروج زائران اربعین حسینی نیز از مرزهای زمینی شلمچه، چذابه و مهران وجود ندارد ضمن آنکه امنیت مسیر زائران اربعین حسینی به صورت کامل از سوی کشور میزبان تأمین شده است و هیچ مشکلی در اعزام‌ها و طول مسیر وجود ندارد؛ امسال تا کنون استقبال بسیارخوبی از نام‌نویسی در سامانه سماح صورت گرفته و تاکنون (امروز شنبه) بیش از 2 میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند.

 

رشیدیان با بیان اینکه سازمان حج و زیارت به عنوان متولی بحث زیارت در کشور با تمام توان در کنار ستاد مرکزی اربعین حسینی و سایر کمیته‌های مربوطه به زائران اربعین خدمت می‌کند، گفت: ثبت نام از زائران همچنان با جدیت و استقبال متقاضیان ادامه دارد‌.

 

وی توضیح داد: اعزام زائران که از روزهای قبل آغاز شده و در ایام پیش‌رو شتاب بیشتری می‌گیرد.

 

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین با تاکید بر اینکه شرایط شهرهای زیارتی کشور میزبان مهیای خدمت به زائران اربعین است‌، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم امسال در ایام اربعین حسینی بیش از 3 میلیون نفر از کشورمان به عراق سفر کنند و آماری بی‌نظیر از حضور زائران اهل بیت (ع) در سال‌های اخیر به ثبت برسد.

 

وی با بیان اینکه فضاسازی رسانه‌های معاند و غربی نسبت به برخی مسائل کشور عراق تاثیری در میهمان‌نوازی سالانه مردم غیور و فهیم عراق در برپائی و نمایش شور و شعور حسینی زائران اربعین ندارد، گفت: براساس برآوردها امسال نیز شاهد حضور میلیون‌ها نفر از زائران کشورمان و دیگر کشورها در این راهپیمایی عظیم خواهیم بود و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت نمایشی از وحدت، اقتدار، شور و شعور حسینی و اسلام راستین و حرکت به سمت تمدن بزرگ اسلامی را دراین مراسم به نمایش می‌گذارند.

 

رشیدیان گفت: مراسم اربعین حسینی امسال هم نمایشی مقتدرانه از همدلی و همراهی در منظر جهانی خواهد شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار