هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

روسیه: نیرو‌های فرانسوی در اوکراین هدف قرار خواهند گرفت

روسیه: نیرو‌های فرانسوی در اوکراین هدف قرار خواهند گرفت سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیرو‌های جنگی فرانسه در اوکراین را اهدافی برای کشورش دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت نیرو‌هایی که فرانسه برای جنگ در اوکراین اعزام کرده، به اهداف قانونی برای ارتش کشورش تبدیل خواهند شد.

 

اظهارات وی پس از آن بیان شد که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه گفت، اگر این امر مانع از پیروزی روسیه و گسترش بهره برداری‌های نظامی خود در کشور‌هایی مانند مولداوی، رومانی، لهستان و لیتوانی شود، امکان اعزام نیرو‌های نظامی کشورش به اوکراین را رد نمی‌کند.

 

زاخارووا در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد که مکرون به دنبال ایجاد این توهم است که روسیه با نوعی "ابهام استراتژیک" مواجه است. او تاکید کرد: "ما باید او را ناامید کنیم - برای ما، وضعیت بیش از حد قطعی به نظر می‌رسد. "

 

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه دیروز با اشاره به تهدید‌های لندن مبنی بر اینکه کی‌یف ممکن است با تسلیحات انگلیسی به خاک روسیه حملاتی ترتیب بدهد، گفت: در صورت تحقق این امر مسکو حق دارد به تاسیسات انگلیس در اوکراین و خارج از آن کشور حمله کند.

 

اخیرا، بریجت برینک، سفیر آمریکا در اوکراین اعلام کرد، ایالات متحده اوکراین را از حمله به خاک روسیه با سلاح‌های آمریکایی منع می‌کند. او گفت: ما اجازه یا تسهیل استفاده از تسلیحات خود را در روسیه و خارج از خاک اوکراین نمی‌دهیم.»

 

قانونگذاران واشنگتن به تازگی بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند. ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند ایالات متحده در حال آماده سازی یک بسته کمک نظامی به ارزش یک میلیارد دلار برای اوکراین است. این بسته کمک‌های نظامی نخستین بخش از لایحه کمک‌های تخصیص یافته از سوی کنگره به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به کی یف است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار