جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

مجارستان: پیروزی اوکراین بر یک قدرت هسته‌ای غیرممکن است

مجارستان: پیروزی اوکراین بر یک قدرت هسته‌ای غیرممکن است وزیر خارجه مجارستان با بیان اینکه این کشور به ناتو سلاح نخواهد فرستاد، گفت پیروزی اوکراین بر روسیه به عنوان یک قدرت هسته‌ای غیرممکن است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «پیتر سیارتو» وزیر خارجه مجارستان با انتقاد از باور کشور‌های ناتو مبنی بر ممکن بودن پیروزی اوکراین بر روسیه با دریافت تسلیحات مضاعف، گفت اوکراین نمی‌تواند در چنین وضعیتی یک کشور هسته‌ای را شکست دهد.

او در ویدیویی که در فضای مجازی منتشر کرد، گفت: «پیشنهاد جدید ناتو حول این محور بنا شده که اوکراین تا پیروزی به جنگ ادامه دهد. انگلیس و ناتو پایان این جنگ را در یک نتیجه نظامی می‌بینند که دستیابی به آن ممکن نیست و احتمال به‌وقوع‌پیوستن آن بسیار ناچیز و حتی به‌دور از واقع‌گرایی است.»

وزیر خارجه مجارستان با بیان اینکه نمی‌توان این مناقشه را در میدان نبرد حل‌وفصل کرد، گفت: اوکراین نمی‌تواند در این جنگ پیروز شود. نمی‌توان در چنین جنگی یک قدرت هسته‌ای را شکست داد.

او همچنین گفت t مجارستان در گسترش ناتو در جناح شرقی، ارسال سلاح به کی‌یف و آموزش نیرو‌های مسلح اوکراین شرکت نخواهد کرد.

سیارتو گفت: «مجارستان سمت این اقدامات نخواهد رفت. سربازان ما در چنین ماموریت‌هایی شرکت نکرده و اجازه انجام چنین اقداماتی را هم در خاک مجارستان نمی‌دهیم. ما همچنین می‌خواهیم خود را درگیر تامین مالی از این تصمیم نکنیم.»

روز سه‌شنبه وبسایت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اطلاعیه‌ای منتشر کرد و در آن از سربازان خارجی دعوت کرد تا به نیرو‌های مسلح اوکراین بپیوندند.

کرملین در واکنش به این خبر اعلام کرد مداخله مستقیم نیرو‌های ناتو در اوکراین یک خطر بزرگ است و مسکو این پیام را یک اقدام تحریک‌آمیز می‌داند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار