هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی

طحان نظیف : فرایند انتخابات تاکنون با مشکل خاصی مواجه نبوده است

طحان نظیف : فرایند انتخابات تاکنون با مشکل خاصی مواجه نبوده است سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه بازدید از ستاد مرکزی انتخابات در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ۲۲ حوزه انتخاباتی هشت حوزه از مراکز استان ها هستند که انتخابات در آن ها به صورت الکترونیک برگزار می شود که تاکنون با مشکل خاصی مواجه نبودیم و انتخابات رضایت بخش بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۲۴۰۱۱۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ هادی طحان نظیف روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران گفت: فرایند رای گیری در حال انجام است و به هموطنان توصیه داریم تا رای گیری را به ساعات پایانی نگذارند. البته پایان زمان انتخابات ساعت ۱۸

است که در خصوص تمدید انتخابات اطلاع رسانی می شود.

 

وی به نبود مشکل در فرایند انتخابات تا به این لحظه اشاره کرد و گفت: همکاران از طریق سامانه مردم ناظر در خدمت مردم هستند و بدون وقفه موضوعات را پیگیری می‌کنند. البته موارد اندکی تخلفات گزارش شده که در حال رصد هستیم.

 

طحان نظیف ادامه داد: از ۲۲ حوزه انتخاباتی هشت حوزه از مراکز استان ها هستند که انتخابات در آن ها به صورت الکترونیک برگزار می شود که تاکنون با مشکل خاصی مواجه نبودیم و انتخابات رضایت بخش بوده است.

 

سخنگوی شورای نگهبان سطح اتصال دستگاه های الکترونیگ را بالای ۹۹ درصد اعلام کرد .

 

رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات و جمعی از حقوقدانان شورای نگهبان امروز از ستاد مرکزی انتخابات بازدید کردند.

 

به گزارش ایرنا، رقابت ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۴۵ نماینده راس ساعت ۸ صبح امروز - جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه - در ۱۵ استان آغاز شد.

 

امروز مردم کشورمان با حضور در پای صندوق های رای در ۲۲ حوزه انتخابیه شامل تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، سرنوشت ۴۵ کرسی باقیمانده قوه مقننه را تعیین می کنند.

 

بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، حدود ۱۱ هزار ۵۰۰ شعبه برای مرحله دوم در سراسر کشور در نظر گرفته شده است و انتخابات در این مرحله در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

 

در حوزه انتخابیه تهران نیز طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در مرحله اول یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که امروز برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان به رقابت می پردازند.

 

طبق قانون کسانی می‌توانند در انتخابات یک حوزه انتخابیه در دور دوم شرکت کنند که در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده اند. همچنین افرادی که در دور اول رأی نداده اند می‌توانند در این دوره رأی دهند.

 

رأی‌دهندگان الزاما با پنج سند هویتی کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت می توانند رای خود را به صندوق بیندازند./ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار