سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد

دولت برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی لایحه دهد

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: دولت بعدی برای تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی به مجلس لایحه ارائه دهد در غیر این صورت مجلس بعدی با تدوین طرحی این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  درباره اهمیت تفکیک وزارت راه و شهرسازی به 2 وزارتخانه مسکن و راه، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله چین، روسیه، کره‌جنوبی و غیره این وزارتخانه تفکیک و به دو وزارتخانه تبدیل شده و در دو حوزه مسکن و راه و ترابری فعالیت دارند پس تجربه جهانی در این باره وجود دارد که می‌توان از آن استفاده کرد.

 

وی با بیان اینکه در کشورمان نیز پیش از سال 90 دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی داشتیم که پس از آن این 2 با هم ادغام و وزارتخانه راه و شهرسازی تشکیل شد، گفت: در وزارتخانه راه و شهرسازی بیش از 20 معاونت و سازمان وجود دارد که اگر وزیر بخواهد با معاونینش جلسه برگزار کند یک ماه طول می‌کشد تا با همه آنها نشست برگزار کند و موضوعات هر حوزه را بررسی کند.

 

عضو کمیسیون عمران درباره اهمیت تفکیک این وزارتخانه، بیان کرد: حیطه وظایف وزارتخانه راه و شهرسازی بسیار گسترده و شامل موارد مهمی در حوزه مسکن و حمل و نقل زمینی، دریایی، ریلی، هوایی و کریدورهای بین‌المللی است.

 

یوسفی با اشاره به وضعیت نامناسب مسکن در کشور، گفت: وضعیت اجاره بها و خرید مسکن به گونه‌ای است که بسیاری از مردم گلایه‌مند هستند و باید حوزه مسکن ساماندهی شود. البته در حال حاضر وضعیت مسکن نسبت به گذشته بهتر شده است که لازم است با تشکیل یک وزارتخانه جداگانه در این حوزه تمرکز بیشتری داشت.

 

یوسفی بیان کرد: از سوی دیگر حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی وضعیت خوبی ندارد. بسیاری از لوکوموتیوها فرسوده و واگن‌های قطارهای کشور هم بعضاً مستعمل و قدیمی است که باید فکری به حال این بخش هم کرد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بهتر است دولت بعدی لایحه‌ای جهت تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی ارائه دهد و در صورت که دولت این کار را نکند مجلس طرحی را برای تفکیک این وزارتخانه تدوین و پیگیری خواهد کرد.

 

جمعی از نمایندگان مجلس طرحی را برای تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی به 2 وزارتخانه مسکن و راه و ترابری تدوین کرده بودند که گزارش کمیسیون عمران در شهریور ماه سال (1400) در دستورکار مجلس قرار گرفت اما با توجه به اینکه سال اول تشکیل دولت سیزدهم بود رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به مجلس خواستار این شد که بررسی طرح مذکور یک سال به تعویق بیفتد پس از آن هم چند بار بحث در دستورکار قرار گرفتن طرح مطرح شد اما در نهایت طرح تفکیک وزارتخانه در دستورکار قرار نگرفت و مسکوت ماند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار