برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

نخستین خواهر و برادر راهی مجلس دوازدهم شدند

نخستین خواهر و برادر راهی مجلس دوازدهم شدند با پایان‌یافتن انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی و اعلام نتایج حوزه انتخابیه تهران، برای نخستین بار شاهد حضور خواهر و برادر در مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه‌ای که در انتخابات اسفند ماه تکلیف کرسی‌های مجلس در آن حوزه‌ها مشخص نشد روز گذشته برگزار شد.

 

یکی از این حوزه‌های انتخابیه که برای نخستین بار چشم هرمزگانی‌ها نیز به آن دوخته شده بود، حوزه تهران بود که از مجموع 30 کرسی، در انتخابات اسفند ماه تکلیف 14 مرسی مشخص شده بود و سرنوشت 16 کرسی به انتخابات دور دوم کشیده شد.

 

ابوالقاسم جراره که در چندین لیست از جمله لیست امنا، جمعیت جوانان انقلاب و صبح ایران حضور داشت در این انتخابات توانست با اخذ 288771 رأی، یکی از کرسی‌های مجلس را به دست آورده راهی بهارستان شود.

 

جراره از جوانان دهه‌شصتی استان هرمزگان و مستشار دیوان محاسبات کشور است که در مجلس نهم از حوزه بندرعباس به‌عنوان جوان‌ترین نماینده حضور یافت و برای دور دوازدهم مجلس، ترجیح داد از حوزه انتخابیه تهران در انتخابات شرکت کند،
این در حالی است که فاطمه جراره (خواهر ابوالقاسم جراره) که در دوره‌های متوالی به‌عنوان نماینده مردم بندرعباس در شورای اسلامی شهر بندرعباس حضور داشت، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نام‌نویسی کرد و توانست در انتخابات اسفندماه با 70214 رأی به‌عنوان اولین بانوی هرمزگانی راهی بهارستان شود.

 

حالا با راهیابی ابوالقاسم جراره به مجلس از تهران، و منتخب شدن فاطمه جراره از حوزه انتخابیه مرکزی هرمزگان شاهد حضور اولین خواهر و برادر در تاریخ مجلس شورای اسلامی هستیم که توانسته‌اند در یک دوره مجلس کنار هم بر کرسی نمایندگی مردم تکیه بزنند.

 

هرمزگان در مجلس شورای اسلامی 5 کرسی شامل 3 کرسی در حوزه مرکزی، یک حوزه در شرق و یک حوزه نیز در غرب دارد که با توجه به انتخاب یک هرمزگانی از حوزه تهران می‌توان انتظار داشت در مجلس دوازدهم 6 نفر برای دفاع از حقوق این استان مهم با یکدیگر متحد و کنار هم خواهند بود.

 

گفتنی است در انتخابات دوازهمین دوره مجلس از هرمزگان در حوزه مرکزی احمد مرادی، فاطمه جراره و محمد آشوری تازیانی از حوزه شرق سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی و از حوزه غرب نیز احمد جباری راهی مجلس شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار