سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

نویدکیا خطاب به مدیران مس: پول بازیکنانم را بدهید!

سرمربی مس رفسنجان با انتقاد از شرایط مالی این تیم، از مدیران باشگاه و شرکت مس درخواست کرد تا قبل از بازی بعدی شاگردانش، طلب سال گذشته آنها را بدهند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محرم نویدکیا پس از تساوی خانگی یک - یک تیمش مقابل سپاهان گفت: بازی باکیفیتی با سپاهان داشتیم. در نیمه اول خیلی کیفیت لازم را نداشتیم و یک مقدار بازی از دستمان رفت، با سپاهان بازی داشتیم و بچه‌های ما می‌خواستند به خاطر من بازی فوق‌العاده‌ای انجام دهند و یک مقدار احساساتی و از جریان بازی خارج شده بودند.

 

وی ادامه داد: در نیمه دوم، فوق‌العاده بازی و موقعیت‌های زیادی خلق کردیم و کیفیت بالایی داشتیم. فکر می‌کنم سپاهان یک کرنر هم روی دروازه ما نداشت. می‌توانستیم برنده بازی باشیم که متاسفانه یا خوشبختانه بازی مساوی شد و نتوانستیم بازی را ببریم.

سرمربی مس گفت: از همه هواداران‌مان ممنون هستم که با تمام وجود تیم ما را تشویق کردند. امروز تعدادشان خیلی بیشتر بود و باید از آنها تشکر کنم. آخر بازی مرا صدا و شرمنده کردند. بازی‌های ما در خانه مساوی می‌شود و با تشویق هواداران بیشتر شرمنده می‌شوم.

نویدکیا خاطرنشان کرد: باید شفاف و روشن به مدیرعامل، هیئت مدیره و مسئولان شهری و شرکت مس بگویم که هفته آینده، بازی فوق‌العاده حساسی با تراکتور در جام حذفی داریم و ما نوشداروی بعد از مرگ سهراب نمی‌خواهیم. الان وقتش است که کار کنند و لطفا پول بازیکنان من که از سال قبل مانده است را بدهید. بعد از این بازی به درد من نمی‌خورد.

وی درباره بازی نکردن نوشی‌صوفیانی گفت: هر کسی در شغلی دارد دیدگاه‌هایی دارد. داوود یکی از بهترین گلرهای ایران و فوق‌العاده بچه باشخصیتی است و حقش است که بازی کند. اینجا دیدگاه من است و من خیلی اعتقادی ندارم که از دروازه‌بان‌هایم چرخشی استفاده کنم. تصمیم من این است که حامد دروازه‌بان شماره یک است. اگر شرایط حامد خوب نباشد مسلما تغییر می‌دهیم اما در حال حاضر دوست دارم نفر اول‌مان بازی کند. داوود گلر بی‌نظیری است و در هر تیمی که بازی کند می‌تواند به آن تیم کمک کند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار