افغانستان از حق رأی در سازمان ملل محروم شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

افغانستان از حق رأی در سازمان ملل محروم شد

افغانستان به دلیل عدم پرداخت پی‌درپی حق عضویت سازمان ملل و ارائه نکردن دلیل موجه نسبت به عدم پرداخت آن، از حق رأی در مجمع عمومی سازمان ملل محروم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل اعلام کرد افغانستان به دلیل عدم پرداخت پیاپی حق عضویت این سازمان و ارائه نکردن دلیل موجه نسبت به عدم پرداخت آن، از حق رأی در مجمع عمومی سازمان ملل محروم شده است.

 

بر اساس ماده 19 منشور سازمان ملل، کشورهای عضو که در پرداخت حق عضویت خود به میزان معادل یا بیشتر از سهم پرداخت شده برای دو سال قبل باشد، می‌توانند حق رأی خود را در مجمع عمومی از دست بدهند.

 

با این حال در صورتی که کشورهای مذکور بتوانند نشان دهند شرایطی خارج از کنترل آنها منجر به ناتوانی در پرداخت حق عضویت شده است، می‌توانند حق رأی خود را حفظ کنند.

 

براساس فهرست منتشر شده توسط سازمان ملل، کشورهای افغانستان، کومور، اکوادور، سائوتومه و پرنسیپ، سومالی و ونزوئلا شش کشوری بودند در دو سال گذشته حق عضویت سازمان ملل را نپرداخته بودند.

 

با این حال کومور، اکوادور و سومالی موفق شدند با ارائه توضیحات از این قانون مثتتنی شدند، اما افغانستان، اکوادور و ونزوئلا به دلیل عدم ارائه توضیحات قانع کننده از حق رأی محروم گردیدند.

 

برخی کارشناسان می‌گویند افغانستان نسبت به بقیه کشورهای قرارگرفته در فهرست محرومیت از حق رأی، دلایل کافی برای عدم پرداخت حق عضویت داشته و عدم تلاش لازم نماینده دولت غنی در سازمان ملل سبب این محرومیت شده است./ تسنیم

ارسال نظر