رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

سقوط بورس به دهمین روز رسید

بررسی معاملات امروز بازار سرمایه نشان می‌دهد، برخلاف رشد ارزش معاملات خرد، شاخص کل بورس تهران با افت به کانال ۲.۱ میلیون واحدی بازگشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورس امروز را نیز با افت به پایان رساند تا تعداد روزهای ریزش شاخص به ۱۰ روز برسد.
معاملات بورس امروز هم کم رمق دنبال شد تا شاخص بورس باز هم یکی از مهمترین حمایت‌های خود را از دست بدهد و این حمایت حالا تبدیل به یک مقاومت جدی خواهد شد.
روز گذشته مدیران بازار سرمایه و سازمان برنامه و بودجه جلسه مشترکی را برگزار کردند. در این جلسه داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد که از بازار سرمایه انتظار داریم که در همین ابتدای سال۲۵۴ همت برای ما تامین مالی کند!
 
راضیه آرمند، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: از دست رفتن مرز ۲.۲ میلیونی برای بازار ناگوار بود و اثر روانی مهمی بر سهامداران خواهد داشت. امروز شاخص حمایت خود را از دست داد.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: رفتار دولت با بازار سرمایه مانند رفتار یک فرد با قلک خود است که هرجا خواست می‌تواند از این ذخیره استفاده کند.
وی افزود: به نظر می‌رسد، سهامداران خروج از بورس را به دلیل همین رویکرد دولت ترجیح داده و به زودی ارزش معاملات خرد به یک رکورد منفی دست پیدا خواهد کرد.
آرمند تاکید کرد: در صورتی که دولت رویکرد خود به بازار را اصلاح نکند، بورس وارد فاز رکوردی و فرسایشی خواهد شد و بسیاری از شرکت‌ها از این بابت دچار زیان خواهند شد.
 
در معاملات روز یکشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس برای دهمین روز ریزش کرد. شاخص ۱۵ هزار و ۹۵ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۱۸۸ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۶۸ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش ۴ هزار و ۶۵۲ واحدی در رقم ۷۲۸ هزار و ۸۷۰ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز منفی ۶۳ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با افت ۱۹۱ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۴۳۳ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش هزار و ۱۶۵ واحد به سطح ۱۳۲ هزار و ۷۹۸ واحد رسید.
 
روز یکشنبه برای دهمین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۱۷۶میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد خودرو (ایران خودرو) ، دامین (داروسازی امین) و خساپا (سایپا) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای توسن (توسعه سامانه نرم افزاری نگین) ، وتجارت (بانک تجارت) و فولاد (فولاد مبارکه) ، تعلق داشت.
 
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۱ هزار و ۱۵۴ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۲ هزار و ۹۰۶ میلیارد تومان بود که ۲۶ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۲۱ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان رسید.
 
در پایان معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت ۱۰۷ نماد و تعداد نمادهای منفی ۶۹۴ نماد بوده است. یعنی حدود ۸۷ درصد نمادها قرمز بودند.
در معاملات یکشنبه، ۴۱ نماد صف خرید داشتند و ۷۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۱۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۴۳ درصدی به ۲۲۱ میلیارد تومان رسید./فارس

ارسال نظر