پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

قتل عمد شهردار منطقه ۵ شیراز تایید شد / دادستانی: آثار درگیری در منزل و جراحت در جسد وجود دارد

قتل عمد شهردار منطقه ۵ شیراز تایید شد / دادستانی: آثار درگیری در منزل و جراحت در جسد وجود دارد معاون دادستان و سرپرست دادسرای ویژه امور جنایی و جرایم امنیتی شیراز در تشریح جزئیات بیشتر قتل شهردار منطقه ۵ شیراز اعلام کرد: که آثار درگیری در منزل آن مرحوم و همچنین جراحت شی احتمالاً نوک تیز بر روی بدن وی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشین محمدی دره شوری امشب، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در تشریح جزئیات خبر قتل رضا مسعودی، شهردار منطقه ۵ شیراز گفت: در ساعت ۱۴:۳۵ امروز خبر کشف جسدی فردی مذکر در منزل مسکونی به ستاد فرماندهی انتظامی فارس واصل شد و با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله بازپرس قتل‌های عمد، اکیپ بررسی صحنه وقوع جرم و تیم کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.

وی با تأکید بر اینکه دستور پیگیری ویژه این پرونده از سوی رئیس کل دادگستری فارس صادر شده است، افزود: بررسی‌های اولیه در صحنه وقوع جرم، دلالت دارد که درون منزل شخصی مرحوم درگیری واقع شده است و آثار چنین چیزی را نشان می‌دهد.

محمدی دره شوری با بیان اینکه آثار جراحت ناشی از برخورد شی احتمالا نوک تیز به جسد نیز رویت شد لذا وقوع جنایت و ارتکاب قتل عمدی را تأیید می‌کنیم، گفت: در حال حاضر تحقیقات قضایی توسط بازپرس ویژه شروع شده و دستور بررسی‌های دقیق فنی و پلیسی و اطلاعاتی صادر شده است تا زوایای پنهان موضوع مشخص شده و متهم یا متهمان دستگیر شوند.

سرپرست دادسرای ویژه امور جنایی و جرائم امنیتی شیراز یادآور شد: سرنخ‌ها و فرضیات مختلفی در این زمینه وجود دارد و حتی افرادی در لیست مظنونان بازپرس قرار دارند، اما این اطلاعات محرمانه هستند لذا اطلاعات تکمیلی را متعاقباً اعلام خواهیم کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار