آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

وحشت صهیونیست‌ها از تغییر استراتژی حزب الله

وحشت صهیونیست‌ها از تغییر استراتژی حزب الله رسانه‌های عبری زبان مدعی شدند حزب الله استراتژی جنگی خود را علیه اسرائیل تغییر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۹۰
وحشت صهیونیست‌ها از تغییر استراتژی حزب الله

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایهود یعاری خبرنگار شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش ادعا کرد، حزب الله رویکرد جنگی خود را در جنگ علیه اسرائیل تغییر داده و باعث شده است شرایط جدیدی در طول مرز با لبنان برای ارتش اسرائیل به وجود آید.

این رسانه با استناد به گزارش‌های منتشر شده در لبنان مدعی شد، رهبران حزب الله تصمیمات جدیدی را برای تعامل خود با ارتش اسرائیل در طول مرز لبنان اتخاذ کرده‌اند که یکی از آنها تشکیل تیم‌های ۳ و ۴ نفره در نزدیکی خط مرز برای دیده بانی و شناسایی اهداف اسرائیلی است.

در چارچوب این راهکار جدید، حزب الله به جای استفاده از موشک‌های ضد زره که طی ماه‌های اخیر به طور کامل به آن تکیه داشت، اکنون از ابزار پهپادی استفاده کره و آن را از مناطق نزدیک مرز به هوا پرتاب می‌کند به همین خاطر سامانه‌های پدافنیدی اسرائیل قابلیت شناسایی و رهگیری آنها را پیدا نمی‌کنند، در همین حال حزب الله موشک‌های کوتاه و میان برد را در دستور کار خود قرار داده و بر خلاف شلیک موشک‌های ضد زره، نیرو‌های شلیک کننده قدرت پنهان شدن را بعد از شلیک دارند.

همچنین حزب الله تصمیم گرفته است تا به تیم‌های خود اجازه فعالیت در طول و حتی پشت مرز‌ها را برای جمع آوری اطلاعات و مشخص کردن مراکز هدف، داده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار