غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اظهارات عجیب پزشک عمانی درباره شدت گرسنگی در غزه

«خالد الشموسی» پزشک عمانی که داوطلبانه برای کمک به فلسطینیان به غزه رفته است، می‌گوید کودکان از شدت گرسنگی و کمبود غذا به خوردن چیزهای عجیبی روی آورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  این پزشک عمانی که زندگی خود را برای کمک به کودکان غزه به خطر انداخته‌، مشاهدات تکان‌دهنده‌ای در بیمارستان‌های غزه داشته است.


الشموسی با انتشار یک تصویر رادیوگرافی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) می‌گوید کودکی را در غزه معاینه کرده که یک تکه فلز را بلعیده است.او در این باره می‌نویسد: «کودکان غزه از شدت گرسنگی‌ سکه، سنگ‌ریزه و باتری‌ می‌خورند... امت عربی و اسلامی مسئول هستند... این یکی از آن‌هاست که 8 سال دارد. یک تکه فلز قورت داده و در مری او گیر کرده است.»


بیش از 7 ماه است که ارتش اسرائیل مردم غزه را تحت محاصره خود قرار داده و تنها به بخش محدودی از کمک‌های بشردوستانه ارسالی اجازه ورود به این منطقه را می‌دهد.


این پزشک عمانی همچنین در حساب کاربری خود فیلمی از داخل اتاق عمل منتشر کرده که در حال بیرون آوردن یک باتری از روده‌های یک کودک فلسطینی دیده می‌شود و کادر پزشکی نیز بعد از موفقیت‌آمیز بودن عمل برای او دست می‌زنند.الشموسی می‌گوید: «از شدت گرسنگی، کمبود کمک‌ها و به این دلیل که کشورهای اطرف پشتشان را خالی کرده‌اند، کودکان باتری می‌بلعند با این گمان که شکلات است.»


تاکنون بیش از 35 هزار فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند که بر اساس آمارها، اکثرشان کودک، زن و افراد مسن بوده‌اند.سازمان ملل و بسیاری از نهادهای حقوق‌بشری تاکنون با صدور بیانیه‌های متعدد درباره سوتغذیه، قحطی، کمبود آب و ملزومات پزشکی در غزه هشدار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر