عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اظهارات عجیب پزشک عمانی درباره شدت گرسنگی در غزه

«خالد الشموسی» پزشک عمانی که داوطلبانه برای کمک به فلسطینیان به غزه رفته است، می‌گوید کودکان از شدت گرسنگی و کمبود غذا به خوردن چیزهای عجیبی روی آورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  این پزشک عمانی که زندگی خود را برای کمک به کودکان غزه به خطر انداخته‌، مشاهدات تکان‌دهنده‌ای در بیمارستان‌های غزه داشته است.


الشموسی با انتشار یک تصویر رادیوگرافی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) می‌گوید کودکی را در غزه معاینه کرده که یک تکه فلز را بلعیده است.او در این باره می‌نویسد: «کودکان غزه از شدت گرسنگی‌ سکه، سنگ‌ریزه و باتری‌ می‌خورند... امت عربی و اسلامی مسئول هستند... این یکی از آن‌هاست که 8 سال دارد. یک تکه فلز قورت داده و در مری او گیر کرده است.»


بیش از 7 ماه است که ارتش اسرائیل مردم غزه را تحت محاصره خود قرار داده و تنها به بخش محدودی از کمک‌های بشردوستانه ارسالی اجازه ورود به این منطقه را می‌دهد.


این پزشک عمانی همچنین در حساب کاربری خود فیلمی از داخل اتاق عمل منتشر کرده که در حال بیرون آوردن یک باتری از روده‌های یک کودک فلسطینی دیده می‌شود و کادر پزشکی نیز بعد از موفقیت‌آمیز بودن عمل برای او دست می‌زنند.الشموسی می‌گوید: «از شدت گرسنگی، کمبود کمک‌ها و به این دلیل که کشورهای اطرف پشتشان را خالی کرده‌اند، کودکان باتری می‌بلعند با این گمان که شکلات است.»


تاکنون بیش از 35 هزار فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند که بر اساس آمارها، اکثرشان کودک، زن و افراد مسن بوده‌اند.سازمان ملل و بسیاری از نهادهای حقوق‌بشری تاکنون با صدور بیانیه‌های متعدد درباره سوتغذیه، قحطی، کمبود آب و ملزومات پزشکی در غزه هشدار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده