اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

بذرپاش: شرکت کشتیرانی مشترک ایران و هند ایجاد می شود

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه به هندی ها برای توسعه چابهار اعتماد داریم، گفت: چابهار، نگین درخشان در سواحل ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش در آیین امضای قرارداد تجهیز و بهره‌برداری از پایانه‌های کانتینری و کالای عمومی بندر شهید بهشتی چابهار، اظهار کرد: در راستای تکمیل کریدورها، پروژه های متعددی تعریف شده است.ایران سرزمین فرصت های لجستیکی و ترانزیتی است و دولت همه تلاش خود را به کار بسته تا به این مهم دست یابیم.

 

وی یادآور شد: در جلسه قبل با وزیر هندی، اعلام کردم ایران سرزمین امن، ارزان تر و سریع تر برای ترانزیت است.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رشد 58 درصدی ترانزیت در سال 1402 گواه تلاش دولت برای ارتقای شاخص ها در این بخش و تجارت با کشورهای همسایه است، افزود: ادامه رشد 50درصدی در سال جدید نیز گواه ادامه از بودن این رشد است.

 

وی تصریح کرد: چابهار یک نگین درخشان در سواحل ایران است و می تواند به عنوان نقطه کانونی ترانزیت عمل کند، اضافه کرد: تکمیل خط‌آهن چابهار- زاهدان و ادامه آن تا سرخس و بهره برداری از آن بر اهمیت این بندر می افزاید.

 

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: توسعه راههای مواصلاتی جاده ای در پهنه دریا و توسعه فرودگاهی ایران در آن منطقه در دستور کار قرار دارد. ضمن اینکه تعریف شهرهای ساحلی نیز بر اهمیت این بندر خواهد افزود.

 

بذرپاش تاکید کرد: از این توافق یا هندی ها راضی هستیم و به هند اعتماد کامل داریم. هند را یکی از اقتصادهای بزرگ دنیا می دانیم و توسعه روابط در دستور کار دولت ایران قرار دارد.این قرارداد یک شروع برای توسعه بیش از پیش تجارت دو کشور است و دسترسی هند از مسیر بندر چابهار به افغانستان و آسیای میانه، ترکیه، آذربایحان، اروپا و... معتبری خواهد بود‌./ 

ارسال نظر