اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

جذب ۲۰۵ هزار ردیف استخدامی در آموزش‌ و‌ پرورش

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۰۵ هزار ردیف استخدامی برای آموزش و پرورش جذب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،  قاسم احمدی‌لاشکی پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح دبستان شش کلاسه شهدای پالایشگاه در روستای جمال‌آباد شازند، اظهار داشت: اقدام بسیار مثبت و‌ مؤثری در حوزه نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و نمایندگان عالی استان مرکزی در منطقه شازند انجام شده است. قطعاً این ظرفیت می‌توانست در حوزه‌های دیگر هزینه شود، اما تشخیص بر این بود اگر می‌خواهید ممکلت پیشرفت کند و 30 سال آینده را بسازیم باید آموزش و پرورش را دریابیم.

 

وی افزود: در طرح شهید سلیمانی 2100 پروژه در دو سال اخیر افتتاح شد، اما اطلاع‌رسانی خوبی در این زمینه صورت نگرفته است در حالی‌که باید اطلاع‌رسانی دقیقی از اقدامات دولت برای ایجاد امیدآفرینی در جامعه انجام شود.

 

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سال 95 با سختی سه هزار ردیف استخدامی معلم أخذ شد، اما در دو سال 1402 و 1403 نیز  بیش از 205 هزار  ردیف استخدامی برای آموزش و پروش جذب شد، امسال 50 درصد نمره کنکور سراسری بر مبنای نمره‌های پایه‌های دهم،‌ یازدهم و دوازدهم محاسبه می‌شود، 120 نوع کنکور برگزار می‌کنیم و همه دستگاه‌ها باید در این راستا پای‌کار باشند. 

 

احمدی‌لاشکی‌بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه اتفاقات خوبی برای آموزش و پروش رقم خورده است، ما باید در حوزه‌ای باشیم که همه کنار ما قرار گیرند و آموزش و پرورش را به نوک قله هدایت کنیم.

 

وی ادامه داد: سال گذشته هر دانش‌آموزی به المپیادهای جهان اعزام شدند هیچ‌کدام دست خالی برنگشتند که این دستاورد به جهت نبوع دانش‌آموزان ایرانی و معلمان شایسته است، انتظار داریم این دستاوردها توسط رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شود و به سمع و نظر مردم برسد تا دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه امیدآفرینی در جامعه محقق شود.

 

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همه ما مدیون آموزش و پرورش هستیم، معلم چرخ به تمام معنا آموزش و پرورش و‌ عنصر کلیدی است و باید نگاه ما به معلم تغییر پیدا کند، امسال طرح توانمندسازی معلمان عملیاتی می‌شود تا علم معلمان به‌روزرسانی شود و معلمان در این حوزه باید تمام توان خود را بگذارد تا به دانش‌آموزان نگاه علمی را بیاموزید./ تسنیم

ارسال نظر