عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح الزام به ثبت رسمی اسناد را تصویب کرد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اتمام رسیدگی به طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح از تخلفات مختلف در حیطه اموال غیرمنقول جلوگیری و آثار و برکات آن در کشور مشاهده شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای جلسه امروز مجمع، طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد مسعود حضرت شمس الشموس علی بن موسی الرضا (ع) با بیان تاریخچه بررسی این طرح مهم در کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام که پس از ده ها جلسه گروه های کارشناسی به صحن آمده و در صحن مجمع هم طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفته، اظهار داشت: این قانون مهم که قانون سرنوشت سازی است نیاز به تبیین و تشریح دارد؛ زیرا برخی از ساختارهای جدید در آن تاسیس شده که نیازمند کار رسانه ای از سوی دستگاه های اجرایی و اعضای مجمع بویژه از سوی صدا و سیما می باشد تا اجرای آن تسهیل گردد.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه مسئولیت کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام با رئیس قوه قضائیه است، اظهار داشت: امیدواریم با اشرافی که ایشان نسبت به سازمان ثبت اسناد دارند و بخش قابل توجهی از این قانون در آن سازمان اجرایی خواهد شد، با دقت سامانه های مورد نیاز آن ایجاد و راه اندازی شود تا کار مراجعان با سرعت و دقت انجام پذیرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان اظهارات خود، اجرای این قانون را کار بسیارعظیمی برای سامان دادن ثبت اسناد اموال غیرمنقول در کشور دانست و گفت: ان شاالله اجرای این قانون مانع از انجام تخلفات متعدد در نقل و انتقال اموال غیرمنقول و موجب آثار و برکات فراوان در کشور شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار