دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

برکناری سخنگوی وزارت خارجه افغانستان

رئیس‌جمهور افغانستان به دلیل اظهارات غیرمسئولانه سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور را برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 06
کد خبر: ۲۴۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  صدیق صدیقی، سخنگوی اشرف غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان دلیل این برکناری را "اظهارات غیرمسئولانه" عنوان کرده است.

صدیقی در توییتی نوشت، اشرف غنی، میرویس ناب، سفیر پیشین افغانستان در ترکمنستان را به عنوان معاون اداره همکاری‌های اقتصادی وزارت خارجه تعیین کرده و او تا تعیین سخنگوی جدید، سرپرستی این بخش را نیز برعهده خواهد داشت.

 در روزهای گذشته یک هیأت طالبان به رهبری عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر به اسلام آباد سفر کرد و مقام‌های پاکستانی هم ازاین هیات استقبال گرمی کردند.

صدیقی سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان در واکنش به این سفر گفته بود که این نشست‌ها کمکی به روند صلح افغانستان نمی‌کنند.

او اظهار کرد: "میزبانی از گروهی که هنوز دست به خشونت می‌زند، خلاف تمام اصول روابط میان کشورها است. پروسه (روند) صلح تنها وقتی می‌تواند نتیجه داشته باشد که مالکیت و رهبری آن به دست دولت افغانستان باشد. هنوز هم تعهدی در گروه طالبان نسبت به صلح نمی‌بینیم."

اما پس از آن، صبغت الله احمدی درباره این سفر طالبان به پاکستان به شبکه طلوع‌نیوز گفت کابل از تلاش هر کشوری برای صلح استقبال می‌کند و امیدوار است پاکستان برای کشاندن طالبان به پای میز مذاکره با دولت افغانستان "رو راست و عملی" کار کند.

این اظهارات احمدی به عنوان سخنگوی وزارت خارجه خلاف حرف‌های سخنگوی رئیس‌جمهوری درباره سفر طالبان به پاکستان تلقی شد.

صدیقی در واکنش، این سخنان احمدی را "نظر شخصی" خواند و گفت این اظهارات منعکس کننده نظر دولت افغانستان نیست اما احمدی گفت دیدگاه او نظر رسمی وزارت خارجه افغانستان است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار