ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

برکناری سخنگوی وزارت خارجه افغانستان

رئیس‌جمهور افغانستان به دلیل اظهارات غیرمسئولانه سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور را برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 06
کد خبر: ۲۴۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  صدیق صدیقی، سخنگوی اشرف غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان دلیل این برکناری را "اظهارات غیرمسئولانه" عنوان کرده است.

صدیقی در توییتی نوشت، اشرف غنی، میرویس ناب، سفیر پیشین افغانستان در ترکمنستان را به عنوان معاون اداره همکاری‌های اقتصادی وزارت خارجه تعیین کرده و او تا تعیین سخنگوی جدید، سرپرستی این بخش را نیز برعهده خواهد داشت.

 در روزهای گذشته یک هیأت طالبان به رهبری عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر به اسلام آباد سفر کرد و مقام‌های پاکستانی هم ازاین هیات استقبال گرمی کردند.

صدیقی سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان در واکنش به این سفر گفته بود که این نشست‌ها کمکی به روند صلح افغانستان نمی‌کنند.

او اظهار کرد: "میزبانی از گروهی که هنوز دست به خشونت می‌زند، خلاف تمام اصول روابط میان کشورها است. پروسه (روند) صلح تنها وقتی می‌تواند نتیجه داشته باشد که مالکیت و رهبری آن به دست دولت افغانستان باشد. هنوز هم تعهدی در گروه طالبان نسبت به صلح نمی‌بینیم."

اما پس از آن، صبغت الله احمدی درباره این سفر طالبان به پاکستان به شبکه طلوع‌نیوز گفت کابل از تلاش هر کشوری برای صلح استقبال می‌کند و امیدوار است پاکستان برای کشاندن طالبان به پای میز مذاکره با دولت افغانستان "رو راست و عملی" کار کند.

این اظهارات احمدی به عنوان سخنگوی وزارت خارجه خلاف حرف‌های سخنگوی رئیس‌جمهوری درباره سفر طالبان به پاکستان تلقی شد.

صدیقی در واکنش، این سخنان احمدی را "نظر شخصی" خواند و گفت این اظهارات منعکس کننده نظر دولت افغانستان نیست اما احمدی گفت دیدگاه او نظر رسمی وزارت خارجه افغانستان است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار