رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

رئیس جمهور: در دولت سیزدهم بر اقتصاد دریا محور متمرکز شده‌ایم

رئیس جمهور: در دولت سیزدهم بر اقتصاد دریا محور متمرکز شده‌ایم سیدابراهیم رئیسی در اجتماع مردم نوشهر، گفت: در دولت سیزدهم بر اقتصاد دریا محور متمرکز شده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در اجتماع پرشور مردم نوشهر وی با تاکید برای توجه ویژه به اقتصاد دریا محور، گفت: با همه ارتباطاتی که با دریا داریم؛ اما درآمد ما از دریا ۳ درصد است که توجه به این حوزه در اولویت دولت قرار گرفته است.

 

او با تاکید بر توجه به مردم در دولت سیزدهم، افزود: با توجه به نامگذاری امسال، دولت این مهم را در اولویت قرار داده است؛ میانکاله تهدید نیست بلکه یک فرصت برای اقتصاد مردم است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه باید اقتصاد گردشگری مازندران را فعال کنیم، گفت: این مهم با مشارکت مردم قابل دستیابی است.

 

رئیسی با تاکید اینکه قفل پروژه‌های بر زمین مانده نوشهر را در دولت سیزدهم باز خواهیم کرد، ادامه داد: به زودی هزاران شغل در این منطقه ایجاد خواهد شد؛ اینجا قطب کشاورزی است، اما اینجا می‌تواند قطب صنعتی هم باشد.

 

او با بیان اینکه بی‌عدالتی را نمی‌پسندیم، افزود: در تمام حوزه‌ها باید عدالت برقرار باشد لذا اجرای عدالت در اولویت اصلی دولت قرار دارد.

 

رئیس جمهور با تاکید بر توجه ویژه به نیرو‌های جوان، گفت: امام به جوانان اعتماد کردند و میدان دادند لذا ما هم در دولت سیزدهم به جوانان اعتماد داریم.

 

او با انتقاد از وضعیت زباله مازندران افزود: سریعا باید دستگاه زباله‌سوز مازندران فعال شود و دغدغه مردم در این حوزه سریعا برطرف شود؛ نباید مردم نگران این موضوع باشند و در موعد مقرر کار را تحویل دهند. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار