حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

تشکیل یگان «فوق محرمانه» فرانسه برای کمک به ارتش اوکراین

تشکیل یگان «فوق محرمانه» فرانسه برای کمک به ارتش اوکراین رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند که ارتش این کشور برای کمک به عملیات‌های ارتش اوکراین، در حال تشکیل یک یگان تجسسی جدید در اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. رادیو «آرتی‌ال» به نقل از خبرنگار خود که تمرین‌ها و رزمایش‌های این یگان را در کشور استونی مشاهده کرده اعلام کرد نیروهای مسلح فرانسه به منظور پشتیبانی عملیات‌های احتمالی ارتش اوکراین، در حال آماده‌سازی یگان جدید تجسسی است.

 

سرگروهبان «کوئنتین» از اعضای این یگان تجسسی در گفت‌وگو با این رادیو: ما نفوذ خواهیم کرد. سعی می کنیم به مواضع دشمن نزدیک شویم و حتی آنها را دور بزنیم. سپس دو راه حل برای شناسایی خواهیم داشت. می توانیم از پهپاد استفاده کنیم یا می توانیم از چشمانمان، روش قدیمی بسیار خوب، استفاده کنیم.

 

گفته می شود اعضای این یگان به لطف استتار می توانند «ساعت ها در بوته ها پنهان شوند» و از هواپیماهای بدون سرنشین برای رصد دشمن از فاصله ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری استفاده کنند. این «واحد آموزش‌دیده پیشاهنگان فوق مخفی برای شناسایی سنگرهای دشمن، تعیین محل ورودی سنگرها و هماهنگ کردن تیم های حمله برای تصرف آنها طراحی شده است.»

 

خبرنگار این رادیو افزود: سرگروهبان کوئنتین و سایر سربازانش در شرایط واقعی آموزش می بینند و می گویند که آماده دفاع از متحد استونیایی خود هستند. فرانسه در رزمایش‌های ناتو در خاک استونی با حضور ۱۴۰۰۰ نفر شرکت می کند.

 

بنابر گزارش این رسانه فرانسوی هدف از این رزمایش‌ها «ارسال این پیام به روسیه است که تهاجم [به استونی] ایده بدی خواهد بود و در همین تمرین‌های آموزشی است که ارتش فرانسه «شایستگی های یک واحد جدید را آزمایش می کند که در اوکراین مفید خواهد بود.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار