عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تشکیل یگان «فوق محرمانه» فرانسه برای کمک به ارتش اوکراین

رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند که ارتش این کشور برای کمک به عملیات‌های ارتش اوکراین، در حال تشکیل یک یگان تجسسی جدید در اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. رادیو «آرتی‌ال» به نقل از خبرنگار خود که تمرین‌ها و رزمایش‌های این یگان را در کشور استونی مشاهده کرده اعلام کرد نیروهای مسلح فرانسه به منظور پشتیبانی عملیات‌های احتمالی ارتش اوکراین، در حال آماده‌سازی یگان جدید تجسسی است.

 

سرگروهبان «کوئنتین» از اعضای این یگان تجسسی در گفت‌وگو با این رادیو: ما نفوذ خواهیم کرد. سعی می کنیم به مواضع دشمن نزدیک شویم و حتی آنها را دور بزنیم. سپس دو راه حل برای شناسایی خواهیم داشت. می توانیم از پهپاد استفاده کنیم یا می توانیم از چشمانمان، روش قدیمی بسیار خوب، استفاده کنیم.

 

گفته می شود اعضای این یگان به لطف استتار می توانند «ساعت ها در بوته ها پنهان شوند» و از هواپیماهای بدون سرنشین برای رصد دشمن از فاصله ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری استفاده کنند. این «واحد آموزش‌دیده پیشاهنگان فوق مخفی برای شناسایی سنگرهای دشمن، تعیین محل ورودی سنگرها و هماهنگ کردن تیم های حمله برای تصرف آنها طراحی شده است.»

 

خبرنگار این رادیو افزود: سرگروهبان کوئنتین و سایر سربازانش در شرایط واقعی آموزش می بینند و می گویند که آماده دفاع از متحد استونیایی خود هستند. فرانسه در رزمایش‌های ناتو در خاک استونی با حضور ۱۴۰۰۰ نفر شرکت می کند.

 

بنابر گزارش این رسانه فرانسوی هدف از این رزمایش‌ها «ارسال این پیام به روسیه است که تهاجم [به استونی] ایده بدی خواهد بود و در همین تمرین‌های آموزشی است که ارتش فرانسه «شایستگی های یک واحد جدید را آزمایش می کند که در اوکراین مفید خواهد بود.»/ مهر

ارسال نظر