سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است دیک چنی در سن ۸۴ سالگی درگذشت انفجار در دادگاه عالی پاکستان؛ ۱۲ نفر زخمی شدند + ویدئو  گردان‌های القسام جسد یکی دیگر از نظامیان اسرائیل را پیدا کرد دیک چنی هم آرزوی براندازی در ایران را به گور برد واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد

کره‌شمالی موشک بالستیک تاکتیکی با فناوری جدید آزمایش کرد

کره‌شمالی یک موشک بالستیک تاکتیکی مجهز به سیستم ناوبری خودکار جدید را با نظارت «کیم جونگ اون» آزمایش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، کره‌شمالی امروز (شنبه) اعلام کرد که یک موشک بالستیک تاکتیکی مجهز به سیستم ناوبری خودمختار جدید را با نظارت «کیم جونگ اون» رهبر این کشور آزمایش کرده است.

 

به گزارش شنبه خبرگزاری مرکزی کره‌شمالی، پیونگ‌یانگ از سیستم ناوبری جدیدی خود در آزمایش یک موشک بالستیک تاکتیکی استفاده کرد. پرتاب آزمایشی با هدف ارتقای سطح توسعه سریع فناوری سیستم تسلیحاتی انجام شده است.

 

این خبرگزاری افزود: کیم جونگ اون رهبر کره‌شمالی از ارزش راهبردی نظامی موجود در توسعه مستقل این کشور و پذیرش موفقیت‌آمیز سیستم ناوبری آن ابراز خرسندی کرد.

 

کیم جونگ اون همچنین روز گذشته از یک مجتمع صنعتی دفاعی، بازدید کرد و بر لزوم تداوم تسریع تولید "برای تقویت سریعتر نیروی هسته ای" این کشور تاکید کرد.

 

وی با اشاره به اقدامات بی پروا رویارویی نظامی کره جنوبی و آمریکا افزود: دشمنان تنها زمانی که شاهد وضعیت جنگ هسته‌ای ما باشند، از آن می‌ترسند و جرات نمی‌کنند با آتش بازی کنند.

 

این اظهارات وی پس از آن بیان شد که سئول و واشنگتن در روز پنجشنبه مانور‌های هوایی مشترک با جت‌های رادارگریز را انجام دادند./ ایرنا

ارسال نظر