شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت

اولاف شولتس صدراعظم آلمان هشدار داد که حمله تمام‌عیار رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه پایان خوبی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی در سخنانی در شهر کارلسروهه در جنوب غرب آلمان گفت: ما در آلمان با اروپا و دولت آمریکا متفق‌القول هستیم که در حال حاضر فکر کردن به حمله به رفح، جایی که میلیون‌ها نفر پناه گرفته و بدون محافظت هستند، غیرمسئولانه است. این نمی‌تواند پایان خوبی داشته باشد.

 

به گزارش خبرگزاری د. پ. آ، صدراعظم اظهار کرد که باید کمک‌های بشردوستانه به اندازه کافی وارد غزه شود. اظهارات وی با استقبال و تشویق مخالفان جنگ در غزه روبرو شد.

 

شولتس تاکید کرد: ۵۰۰ کامیون در روز، حداقل کمکی است که وارد غزه می‌شود. هر کسی که جنگی را شروع می‌کند در قبال انسانیت و جمعیت غیرنظامی که قربانی جنگ می‌شوند، مسئول است.

 

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.

 

بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه ارتباط با جهان خارج را به روی فلسطینیان ساکن نوار غزه بست.

 

جنگ علیه غزه و حمله به رفح به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر برقراری آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند./ ایرنا

ارسال نظر