نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت

شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت اولاف شولتس صدراعظم آلمان هشدار داد که حمله تمام‌عیار رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه پایان خوبی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی در سخنانی در شهر کارلسروهه در جنوب غرب آلمان گفت: ما در آلمان با اروپا و دولت آمریکا متفق‌القول هستیم که در حال حاضر فکر کردن به حمله به رفح، جایی که میلیون‌ها نفر پناه گرفته و بدون محافظت هستند، غیرمسئولانه است. این نمی‌تواند پایان خوبی داشته باشد.

 

به گزارش خبرگزاری د. پ. آ، صدراعظم اظهار کرد که باید کمک‌های بشردوستانه به اندازه کافی وارد غزه شود. اظهارات وی با استقبال و تشویق مخالفان جنگ در غزه روبرو شد.

 

شولتس تاکید کرد: ۵۰۰ کامیون در روز، حداقل کمکی است که وارد غزه می‌شود. هر کسی که جنگی را شروع می‌کند در قبال انسانیت و جمعیت غیرنظامی که قربانی جنگ می‌شوند، مسئول است.

 

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.

 

بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه ارتباط با جهان خارج را به روی فلسطینیان ساکن نوار غزه بست.

 

جنگ علیه غزه و حمله به رفح به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر برقراری آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار