رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران

شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت

اولاف شولتس صدراعظم آلمان هشدار داد که حمله تمام‌عیار رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه پایان خوبی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی در سخنانی در شهر کارلسروهه در جنوب غرب آلمان گفت: ما در آلمان با اروپا و دولت آمریکا متفق‌القول هستیم که در حال حاضر فکر کردن به حمله به رفح، جایی که میلیون‌ها نفر پناه گرفته و بدون محافظت هستند، غیرمسئولانه است. این نمی‌تواند پایان خوبی داشته باشد.

 

به گزارش خبرگزاری د. پ. آ، صدراعظم اظهار کرد که باید کمک‌های بشردوستانه به اندازه کافی وارد غزه شود. اظهارات وی با استقبال و تشویق مخالفان جنگ در غزه روبرو شد.

 

شولتس تاکید کرد: ۵۰۰ کامیون در روز، حداقل کمکی است که وارد غزه می‌شود. هر کسی که جنگی را شروع می‌کند در قبال انسانیت و جمعیت غیرنظامی که قربانی جنگ می‌شوند، مسئول است.

 

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.

 

بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه ارتباط با جهان خارج را به روی فلسطینیان ساکن نوار غزه بست.

 

جنگ علیه غزه و حمله به رفح به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر برقراری آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند./ ایرنا

ارسال نظر