جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات

وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در ۴۶ سال گذشته، آموزش و پرورش، اولویت دولت‌ها نبود، گفت: خوشبختانه دولت پزشکیان اولین دوره‌ای است که رئیس‌جمهور و مجلس شورای اسلامی پای کار آمدند تا از مشکلات آموزش و پرورش بکاهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۲۹۵۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی ۱۲ آذر در نشست شورای اداری خواف افزود: مشکلات موجود در آموزش و پرورش ناشی از کم توجهی به نظام تعلیم و تربیت است و اگر می‌خواهیم مسائل حل شود باید این نهاد را بر صدر بنشینیم و هم اینک آموزش و پرورش اولویت رئیس‌جمهور شده و این توجهات دستاورد‌هایی همچون بهبود وضعیت مالی، تأمین مالی خوابگاه‌های دانش‌آموزی، پرداخت مطالبات فرهنگیان و بازنشستگان و ... داشته است.

کاظمی حل مسئله فضا و تجهیزات آموزشی به همراه مسائل آموزش فرهنگیان، توجه به حوزه‌های تربیت بدنی و فرهنگی را جزو مسائل مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: پوشش تحصیلی پیش‌دبستانی را از ۴۵ درصد به ۷۰ درصد رساندیم که ثمره این ارتقای کیفیت در ۱۲ سال آینده نمایانگر می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش پیرامون به روزسانی کتب درسی اعلام کرد: کتاب‌های درسی پایه اول ابتدایی تغییر یافت و تدریس آزمایشی آنها در ۸ مدرسه اجرا می‌شود و به سمت باقی پایه‌ها هم خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و همچنین معیشت فرهنگیان ارتقا خواهد یافت، از اختصاص مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های نیمه‌تمام، ۶۰ میلیارد تومان برای تکمیل نهضت ملی مسکن، ۳۰ میلیارد تومان برای بهبود امکانات و تجهیزات، ۱۰ میلیارد تومان برای استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی و سرمایشی مدارس، ۳۰ هزار مترمربع ایزوگام و چند چمن ورزشی برای مدارس شهرستان خواف و ۵ میلیارد تومان برای استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی و سرمایشی و ۲۰ هزار مترمربع ایزوگام و چند چمن ورزشی برای مدارس شهرستان رشتخوار خبر داد.

کاظمی پیرامون ساخت مجموعه فرهنگی ورزشی امام خمینی شهر خواف در زمینی به مساحت ۷ و نیم هکتار هم گفت: برخی امکانات برای ساخت آن مهیا و کلیت ساخت آن مورد توافق است، اما باید فازبندی شود، در فاز نخست سالن ورزشی و سالن همایش پیش‌بینی می‌شود و مابقی موارد در نشست‌های آتی با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس و خیرین مدرسه پیگیری و فاز‌های دیگر آن پس از تهیه نقشه نهایی طراحی می‌شود.

وی به پیشینه فرهنگی آموزشی و سرآمدی خواف در نتایج معدلی و کنکوری در میانگین نمودار‌های آموزش و پرورش خراسان رضوی اشاره کرد و خطاب به مردم این شهرستان گفت: اگر خواهان رشد شهرستان هستید ابتدا مدرسه را دریابید، چون مدرسه انسان‌های خوب، مؤمن و علمی می‌سازد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار