نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

نماینده پارلمان اروپا:شولتز مسبب اوضاع فاجعه‌بار اقتصاد آلمان است

نماینده پارلمان اروپا:شولتز مسبب اوضاع فاجعه‌بار اقتصاد آلمان است گونار بک نماینده پارلمان اروپا اقدامات دولت اولاف شولتز صدراعظم را دلیل وضعیت فاجعه بار اقتصاد این کشور ذکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری آمریکایی برایتبارت، گونار بک از اعضای پارلمان اروپا و عضو حزب محافظه کار "آلترناتیو برای آلمان" در خصوص بحران انرژی حاکم بر آلمان گفت: هرچند برخی مشکلات کنونی این کشور میراث دوران صدراعظمی «آنگلا مرکل» است، اما از زمانی که «اولاف شولتز» به سمت صدراعظم انتخاب شده همه چیز دچار سوءمدیریت گردیده و فاجعه اقتصادی رخ داده است.

این نماینده پارلمان اروپا در گفت‌وگو با برایتبارت افزود: تلاش مضاعف در خصوص گذار به سوی انرژی پاک و اقدامات ناگهانی برای کاهش اتکا به انرژی روسیه توسط دولت سوسیال دموکرات شولتز در سال گذشته برای اقتصاد آلمان فاجعه بار بوده است.

وی سپس ادامه داد: تنها یک سال از دولت شولتز می گذرد، اما به نظر می رسد همه چیز اشتباه است. این نماینده پارلمان اروپا میراث دولت آنگلا مرکل را نیز در شرایط جاری آلمان تاثیرگذار دانست اما در عین حال تاکید کرد: این کشور سال هاست که به گاز روسیه بسیار وابسته بود و دلیل همین امر هم به سیاست های دولت مرکل بازمی گردد. اما اکنون که برلین در تلاش برای حذف تدریجی گاز روسیه و سایر سوخت‌های فسیلی است، فاجعه به بار آمده و هیچ امنیتی در بخش انرژی وجود ندارد.

نماینده آلمانی پارلمان اروپا گفت که این اشتباه دولت برلین بود که به سرعت سعی کرد عرضه گاز از روسیه را قطع کند. وی سپس استدلال کرد که آلمان باید راه مجارستان را در پذیرش وابستگی به گاز روسیه و و مقابله با آن دنبال می کرد نه اینکه خطر ایجاد یک بحران اقتصادی را بپذیرد.

اظهارات این عضو پارلمان اروپا در حالی است که ماه گذشته، براساس سندی که از حالت طبقه بندی خارج شده بود، دولت آنگلا مرکل که در آن اولاف شولز صدراعظم کنونی به عنوان وزیر دارایی آن خدمت می کرد، معتقد بود که وابستگی فزاینده به گاز روسیه امنیت انرژی آلمان را به خطر نمی اندازد.

اما اکنون به گفته این عضو پارلمان اروپا، وضعیت جاری بر آلمان سبب شده تا اقتصاد این کشور ده ها میلیارد یورو زیان ببیند و کار به جایی رسیده که مصرف انرژی نیز سهمیه بندی شده و شهروندان حتی جشن های کریسمس را برای کاهش هزینه ها کم کرده اند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار