نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

نماینده پارلمان اروپا:شولتز مسبب اوضاع فاجعه‌بار اقتصاد آلمان است

گونار بک نماینده پارلمان اروپا اقدامات دولت اولاف شولتز صدراعظم را دلیل وضعیت فاجعه بار اقتصاد این کشور ذکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری آمریکایی برایتبارت، گونار بک از اعضای پارلمان اروپا و عضو حزب محافظه کار "آلترناتیو برای آلمان" در خصوص بحران انرژی حاکم بر آلمان گفت: هرچند برخی مشکلات کنونی این کشور میراث دوران صدراعظمی «آنگلا مرکل» است، اما از زمانی که «اولاف شولتز» به سمت صدراعظم انتخاب شده همه چیز دچار سوءمدیریت گردیده و فاجعه اقتصادی رخ داده است.

این نماینده پارلمان اروپا در گفت‌وگو با برایتبارت افزود: تلاش مضاعف در خصوص گذار به سوی انرژی پاک و اقدامات ناگهانی برای کاهش اتکا به انرژی روسیه توسط دولت سوسیال دموکرات شولتز در سال گذشته برای اقتصاد آلمان فاجعه بار بوده است.

وی سپس ادامه داد: تنها یک سال از دولت شولتز می گذرد، اما به نظر می رسد همه چیز اشتباه است. این نماینده پارلمان اروپا میراث دولت آنگلا مرکل را نیز در شرایط جاری آلمان تاثیرگذار دانست اما در عین حال تاکید کرد: این کشور سال هاست که به گاز روسیه بسیار وابسته بود و دلیل همین امر هم به سیاست های دولت مرکل بازمی گردد. اما اکنون که برلین در تلاش برای حذف تدریجی گاز روسیه و سایر سوخت‌های فسیلی است، فاجعه به بار آمده و هیچ امنیتی در بخش انرژی وجود ندارد.

نماینده آلمانی پارلمان اروپا گفت که این اشتباه دولت برلین بود که به سرعت سعی کرد عرضه گاز از روسیه را قطع کند. وی سپس استدلال کرد که آلمان باید راه مجارستان را در پذیرش وابستگی به گاز روسیه و و مقابله با آن دنبال می کرد نه اینکه خطر ایجاد یک بحران اقتصادی را بپذیرد.

اظهارات این عضو پارلمان اروپا در حالی است که ماه گذشته، براساس سندی که از حالت طبقه بندی خارج شده بود، دولت آنگلا مرکل که در آن اولاف شولز صدراعظم کنونی به عنوان وزیر دارایی آن خدمت می کرد، معتقد بود که وابستگی فزاینده به گاز روسیه امنیت انرژی آلمان را به خطر نمی اندازد.

اما اکنون به گفته این عضو پارلمان اروپا، وضعیت جاری بر آلمان سبب شده تا اقتصاد این کشور ده ها میلیارد یورو زیان ببیند و کار به جایی رسیده که مصرف انرژی نیز سهمیه بندی شده و شهروندان حتی جشن های کریسمس را برای کاهش هزینه ها کم کرده اند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار