ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

رئیس جمهور ونزوئلا: رئیسی نماد مقابله با یکجانبه‌گرایی در دوران معاصر بود

نیکولاس مادورو در تماس با سرپرست قوه مجریه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی نماد مقابله با یکجانبه‌گرایی در دوران معاصر بود، گفت: صمیمانه با دولت و ملت ایران همدردیم و یقین داریم مسیر پیش روی این کشور سرشار از موفقیت و پیروزی است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیکولاس مادورو شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی با محمد مخبر گفت: مراتب تسلیت خود را به نمایندگی از ملت ونزوئلا به رهبری معظم انقلاب اسلامی، دولت و مردم ایران ابراز می‌دارم.

وی افزود: آیت الله رئیسی برادر بزرگ من و نماد یک انقلابی و آزادی خواه تمام عیار در عصر فعلی ما بود. رئیس جمهور ونزوئلا تصریح کرد: روابط ایران و ونزوئلا روابطی تاریخی است و دوستی و برادری ماهمیشگی خواهد بود.

مادورو اظهار کرد: به مردم شریف ایران به ویژه خانواده محترم دکتر رئیسی تسلیت می‌گویم و یقین دارم آینده جمهوری اسلامی ایران مثل تمام آزادی خواهان روشن و سرشار از موفقیت است.

محمد مخبر سرپرست قوه مجریه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تشکر از همراهی و همدلی نیکولاس مادرو گفت: پیوند ایران و ونزوئلا ناگسستنی است و ما روابط مان را در عالی‌ترین سطح راهبردی ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور فقید (شهید) ما یک مردم دوست واقعی بود که در نهایت جانش را در مسیر خدمت به مردم ایران نثار کرد.

مخبر ادامه داد: راه و مسیر دو ملت مقابله با یک جانبه گرایی در جهان است و ما در این مسیر همواره در کنار شما هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار