پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

وحیدی: فرود سختی داشته‌ایم اما به برکت الگوسازی رئیس‌جمهور شهید در انتظار فرازی بزرگ هستیم

وزیر کشور در تبریز گفت: ملت صبور و مقاوم کشور و بویژه مردم تبریز و آذربایجان غیور و حماسه ساز نشان داده اند از هر مصیبتی پله ای برای افتخار و اقتدار ایران می سازند و اگر چه فرود سختی داشته‌ایم اما به برکت الگوسازی رییس جمهور در انتظار فرازی بزرگ هستیم؛ چون ملت ما از هر حادثه تلخی برای سربلندی کشور استفاده می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد وحیدی صبح امروز سه شنبه در مراسم بدرقه شهدای خدمت در تبریز اظهار داشت: امروز ایران و مردم شریف و رهبر مقتدر و شهر غیور و تاریخ ساز تبریز و آذربایجان ولایی و حماسه ساز و البته همه آزادی خواهان عالم در سوگ گلچینی از بهترین خدمتگزاران ملت هستند.


وی ادامه داد: این شهدا خدمت گزارانی بودند که در دوران خدمت تعریف خدمت گزاری را جابجا کردند و رییس جمهور محبوب و مردمی و خستگی ناپذیر با شجاعت و شهامت در فضای بین المللی و تواضع مقابل مردم امروز تراز مطلوب دولت مردی در جمهوری اسلامی ایران را در معرض دید همگان قرار داده است.


وزیر کشور تصریح کرد: وزیر  خارجه شهید پرتلاش کشورمان در یکی از حساس ترین شرایط کشور دیپلماسی قوی را در حوزه مقاومت و عملیات وعده صادق در عرضه بین المللی به نمایش گذاشت.


وی گفت: آیت الله آل هاشم نمود و نمونه ای از حرکت مردمی بود و استاندار فرهیخته و محبوب آذربایجان‌شرقی نیز در این مدت محدود خدمت، چنان اقدام کرد که همگان از محبوبیت او می گویند و سردار موسوی سرتیم حفاظت و تیم پروازی هر یک جایگاهی رفیع دارند که امروز همه داغدار آنها هستیم.


وحیدی تصریح کرد: اما ملت صبور، مقاوم کشور و بویژه تبریز و آذربایجان غیور و حماسه ساز نشان داده اند از هر مصیبتی پله ای برای افتخار و اقتدار ایران می سازند و اگر چه فرود سختی داشته‌ایم اما به برکت الگو سازی رییس جمهور در انتظار فرازی بزرگ هستیم چون ملت ما از هر حادثه تلخی برای سربلندی کشور استفاده می کنند.


در سایه درایت ولی امر مسلمین از این برهه سخت با کمترین تلاطم عبور خواهیم کرد
وی اظهار داشت: از دست دادن رییس جمهوری خستگی ناپذیر، امام جمعه ای محبوب، استانداری پرتلاش و وزیری جهادی مسیر جدیدی برای ما باز کرد و مهم الگوسازی است که توسط این شهدا صورت گرفته، مانند همان الگوسازی که شهید سلیمانی انجام داد و کسی نمی تواند نطق شجاعانه رئیسی در سازمان ملل را در دفاع از مظلومان فلسطین فراموش کند.


وزیر کشور با اشاره به سیل پیام های تسلیت و اعلام عزای عمومی در کشورهای مختلف افزود: این موضوع نشان از عزت و اقتداری است که به واسطه اقدامات رییس جمهور و وزیر امور خارجه ایجاد شده و این خاطره به شیرینی و مانند خاطره شهید رجایی در ذهن مردم ایران باقی خواهد ماند.
وی گفت: از امروز انسجام، وحدت ملی و همکاری همه اقشار را برای حرکت پرشتاب و قوی تر کشور به سمت آینده روشن را خواهیم داشت؛ در حالی که اگر این اتفاق در هر کشور دیگری می افتد امکان برون رفت از آن نبود اما در سایه درایت رهبری و پیام آرامش بخش ولی امر مسلمین از این برهه سخت با کمترین تلاطم عبور خواهیم کرد.


وحیدی تاکید کرد: مردم قدردان خادمان خود هستند و مردم تبریز و  آذربایجان شرقی که همیشه حماسه آفرین بوده اند، با حماسه امروز در بدرقه شهدای خادم ملت آغازگر حماسه های بعدی در کشور خواهند بود و راه سید محرومان و شهدای این سانحه ادامه می یابد و مانند ستاره ای در تاریخ کشور خواهند درخشید و امور کشور بدون هیچ اخلالی به پیش خواهد رفت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار