قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

وزیر خارجه مصر: خواستار تقویت روابط با ایران هستیم

وزیر خارجه مصر: خواستار تقویت روابط با ایران هستیم سامح شکری وزیر خارجه مصر که برای اولین‌بار به ایران آمده است، به محمد مخبر گفت: جمهوری اسلامی ایران نظامی ریشه دار و دارای ارکان مستحکم است، اطمینان داریم برغم این اتفاق ناگوار از این برهه حساس نیز عبور خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۲۴۲۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سامح شکری وزیر امور خارجه مصر در حاشیه مراسم ادای احترام سران و مقامات کشورهای خارجی به آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه فقید کشورمان با محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری دیدار و ضایعه فقدان این دو مقام عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت.

 

مخبر در این دیدار ضمن تشکر از ابراز مودت و همدردی دولت و ملت مصر با دولت و ملت ایران گفت: ما شخصیت‌هایی بزرگ، پرتلاش، دلسوز و کارآمد را از دست دادیم و فقدان آنها ضایعه‌ای تلخ برای ملت ایران است اما با وفاق و همدلی از این روزهای سخت عبور خواهیم کرد.


وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و امیرعبداللهیان در ایجاد انسجام و وحدت میان امت اسلامی حول محور فلسطین گفت: تلاش‌های این دو شخصیت بزرگ در حمایت از فلسطین و رساندن پیام مردم مظلوم غزه به گوش جهانیان از یادها نخواهد رفت.

 

سرپرست ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه تاریخی و تمدنی و علاقه دو ملت ایران و مصر به یکدیگر تصریح کرد: احیای روابط و توسعه و تعمیق تعاملات میان دو کشور بویژه در بخش های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی با قوت استمرار خواهد یافت.

 

سامح شکری که به‌عنوان اولین وزیر امورخارجه مصر بعداز انقلاب اسلامی در ایران حضور می‌یافت، نیز در این دیدار ضمن ابراز تأسف عمیق از این ضایعه تاسف بار و همدردی با دولت و مردم ایران گفت: دوست داشتیم در شرایطی بهتر به ایران سفر کنیم اما اکنون حامل پیام تسلیت و تعزیت آقای عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور  و  آقای احمد الطیب شیخ الازهر در پی این ضایعه تلخ به دولت و ملت ایران هستیم.

 

وزیر امور خارجه مصر ضمن تجلیل از نقش برجسته شهید آیت الله رئیسی و شهید امیر عبداللهیان در تعامل و همگرایی میان کشورهای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران نظامی ریشه دار و دارای ارکان مستحکم است، اطمینان داریم برغم این اتفاق ناگوار از این برهه حساس نیز عبور خواهد کرد و مصر خواهان تقویت روابط با ایران است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار