رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رسانه عبری: کاخ سفید دیگر مخالف عملیات رفح نیست

رسانه عبری: کاخ سفید دیگر مخالف عملیات رفح نیست یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، کاخ سفید دیگر مخالف تهاجم گسترده به رفح نیست و حداقل مخالفت خود را با این تهاجم تلطیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۲۴۲۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ایالات متحده بعد از آن اسرائیل تلاش‌هایی برای کاهش شمار قربانیان غیر نظامی انجام داده، مخالفت خود را با توسعه عملیات نظامی در رفح کاهش داده است.

 

براساس این گزارش که با برداشتی از گزارش بلومبرگ صورت گرفته تاکید شده است: در جریان جلساتی که جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا در اسرائیل داشت، برنامه‌های اسرائیل برای تعامل با غیر نظامیان در جریان تهاجم نظامی گسترده به رفح مورد بررسی قرار گرفت و تلاش شد تا به نحوی این طرح‌ها ارائه شوند که نظر آمریکا نیز در این زمینه لحاظه گردد.

 

به نوشته این رسانه عبری زبان، انتشار اخباری در رابطه با خروج هزاران نفر از فلسطینیان از رفح طی چند هفته اخیر به آمریکا برای اتخاذ این تصمیم کمک کرده است.

 

گفتنی است این رسانه عبری زبان در حالی از خروج هزاران نفر از غیر نظامیان فلسطینی از رفح سخن می‌گوید که براساس آمار سازمان ملل متحد و سازمان‌های امداد رسان بین المللی بیش از دو میلیون غیر نظامی در رفح محبوس بوده و جنگ علیه این منطقه منجر به قتل عام گسترده‌ای در میان آنها خواهد شد.

 

پیش از این نیز شماری از تحلیل‌گران مخالفت های آمریکا با تهاجم به رفح را صوری و با اهداف انتخاباتی برای بایدن توصیف کرده بودند./ 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار