المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

تصمیم عجیب ولیعهد سعودی در مورد ایران

تصمیم عجیب ولیعهد سعودی در مورد ایران وب‌سایت لبنانی گزارش داد ولیعهد سعودی تصمیم گرفته مشکلات با ایران و دیگر همسایگان را به صفر برساند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی اخیرا در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی بی اس» در رابطه با ایران اعلام کرد، راه حل سیاسی را به راه حل نظامی ترجیح می‌دهد چرا که «وقوع هرگونه جنگ بین تهران و ریاض اقتصاد جهانی را به ورطه سقوط می‌کشاند».

وب‌سایت «لبنان 24» در گزارشی به این موضوع پرداخت و بر اساس گفته منابع آگاه نوشت: در نتیجه تحولات در صحنه خلیج (فارس) و عدم توجه آمریکا از سوی دیگر، بن‌سلمان تصمیم نهایی خود را گرفته و می‌خواهد سیاستی را در پیش بگیرد که به موجب آنها مشکلات با همسایگان بویژه ایران را به صفر برساند.

این وب‌سایت در ادامه به نقل از منابع نزدیک به بن‌سلمان گزارش داد، ولی‌عهد سعودی تصمیم گرفته کشورش را از مرحله تنش‌هاس امنیتی و نظامی به مرحله پایان نزاع‌ها وارد کند تا به ایجاد اقتصادی واقعا قوی مشغول شود که نفت یکی از ارکان آن است نه اینکه تمام تکیه اقتصاد بر روی نفت باشد.

در ادامه این گزارش آمده، تحلیلگران تصمیم بن سلمان را مرتبط با قصد امارات برای کاهش حضور نظامی در یمن می‌دانند. بنابراین سعودی موتورها تسویه حساب سیاسی را به کار انداخته و در هیمن ارتباط، در سپتامبر گذشته «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد که بن سلمان از وی خواسته با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران صحبت کند . در عراق نیز «عباس الحسناوی» مسؤول دفتر «عادل عبدالمهدی» از میانجی‌گری عبدالمهدی میان تهران و ریاض خبر داد.

لبنان 24 در ادامه مدعی شد، ایران نیز که تحت تأثیر «شدیدترین فشارهای آمریکا» (تحریم‌های شدید) قرار دارد از این موضوع استقبال کرده است، دولت ایران اعلام کرد پیام‌هایی از ریاض دریافت کرده، «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران از این موضوع استقبال کرد و «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران از آمادگی برای نشستن بر سر میز مذاکره با سعودی خبر داد.

در ادامه این گزارش به دیدار «بیژن زنگنه» وزیر نفت ایران با همتای سعودی خود در روسیه نیز اشاره شده است.

این وب‌سایت لبنانی درباره صنعا برای صلح در یمن که توسط «مهدی المشاط» در بیست و نه شهریوز اعلام شد ، به نقل از منبع نظامی عالیرتبه در یمن که وی را نزدیک به حوثی‌ها توصیف کرد، گزارش داد: سعودی از طریق طرف سوم با المشاط تماس گرفته است.

در پایان این گزارش تأکید شده، سعودی تصمیمی بزرگ گرفته تا مشکلات سیاسی و امنیتی خود را به صفر برساند و به سمت توسعه بی‌سابقه اقتصادی پیش برود.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار