مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

نخست‌وزیر چین وارد کره جنوبی شد

نخست‌وزیر چین برای شرکت در نشست سه‌جانبه با همتایان کره جنوبی و ژاپنی خود وارد سئول، پایتخت کره جنوبی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  «لی چیانگ» نخست‌وزیر چین امروز یکشنبه برای شرکت در یک نشست سه‌جانبه با همتایان کره جنوبی و ژاپنی خود وارد سئول شد؛ نشستی که برای اولین بار پس از 4 سال رخ می‌دهد.

 

پیش از این سه کشور توافق کرده بودند که هر سال از سال 2008 نشستی را برای تقویت همکاری های منطقه ای برگزار کنند، اما این ابتکار به دلیل اختلافات دوجانبه و همه گیری کووید-19 مختل شده است. آخرین نشست سه جانبه آنها در اواخر سال 2019 بود.

 

به گفته مقامات کره جنوبی، یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن و لی چیانگ بیانیه مشترکی درباره شش حوزه از جمله اقتصاد و تجارت، علم و فناوری، تبادلات مردم این کشور و حوزه سلامت و پیری جمعیت تصویب خواهند کرد.

 

رئیس‌جمهور کره جنوبی قرار است روز یکشنبه و پیش از گردهمایی سه جانبه آنها در روز دوشنبه با لی و کیشیدا گفتگوهای دوجانبه انجام دهد.

 

وب‌سایت NHK به نقل از دولت ژاپن اعلام کرد انتظار می‌رود کیشیدا روز یکشنبه به طور جداگانه با لی چیانگ دیدار کند و در این ملاقات ممنوعیت واردات غذاهای دریایی ژاپن و تایوان را از چین مطرح خواهد کرد.

 

این نشست سه‌جانبه در حالی برگزار می‌شود که کره جنوبی و ژاپن در حال تلاش برای اصلاح روابط متلاشی شده به دلیل اختلافات تاریخی و تعمیق مشارکت امنیتی سه جانبه با آمریکا در بحبوحه تشدید رقابت چین و آمریکا هستند.

 

چین قبلاً هشدار داده بود که تلاش های آمریکا برای ارتقای بیشتر روابط با کره جنوبی و ژاپن می تواند به تنش و تقابل منطقه ای دامن بزند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار