دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توافق کره‌جنوبی، ژاپن و آمریکا، برای همکاری علیه پیونگ یانگ

دیپلمات‌های ارشد کره جنوبی، ژاپن و آمریکا برای همکاری سه جانبه علیه آنچه که «اقدامات تحریک‌آمیز» پیونگ یانگ خواندند، توافق کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیپلمات‌های ارشد کره جنوبی، ژاپن و آمریکا کره شمالی را به دلیل «تشدید عمدی تنش‌ها» در شبه جزیره کره محکوم کرده و متعهد شدند که هماهنگی سه جانبه خود را در پاسخ به تحریکات پیونگ یانگ افزایش دهند.

این نشست در سئول میان کیم هونگ کیون معاون اول وزیر امور خارجه کره جنوبی، کورت کمپبل معاون وزیر امور خارجه آمریکا و ماساتاکا اوکانو معاون وزیر امور خارجه ژاپن، در بحبوحه تنش‌های فزاینده در پی تخریب جاده‌های شمال به جنوب توسط کره شمالی برگزار شد.

کره شمالی روز گذشته جاده‌های فرامرزی خود که به سوی کره جنوبی می‌رفت را منفجر کرد. این اقدام به عنوان تعهد این کشور به قطع کامل روابط با کره جنوبی انجام شد، زیرا کیم جونگ اون رهبر کره شمالی قول داده بود از هدف اتحاد چشم پوشی کرده و با کره جنوبی به عنوان دشمن اصلی خود رفتار کند.

این انفجار پس از آن صورت گرفت که کره شمالی، کره جنوبی را به ارسال پهپاد‌ها به آسمان پیونگ یانگ متهم کرد و گفت: در صورت مشاهده دوباره چنین پهپاد‌هایی در کره شمالی، «فاجعه‌ای وحشتناک» روی خواهد داد.

کیم هونگ کیون در یک نشست خبری اظهار داشت: ما ادامه تهدیدات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، قطع کامل مسیر‌های زمینی بین دو کره و ادعا‌های این کشور مبنی بر نفوذ پهپاد‌ها را به عنوان اقدامات عمدی برای ایجاد تنش در نظر گرفته و آن را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی افزود: ما موضع دفاع ترکیبی کره جنوبی و آمریکا را برای پاسخ قاطعانه به تحریکات کره شمالی حفظ خواهیم کرد و توافق کرده‌ایم که همکاری امنیتی را تحت هماهنگی نزدیک سه جانبه با ایالات متحده و ژاپن تقویت کنیم.

کمپبل نیز در این نشست خبری تصریح کرد: موضع واشنگتن در مورد آینده شبه جزیره کره به شدت با موضع کره جنوبی همسو است و ما از اتحاد صلح آمیز دوباره در شبه جزیره کره حمایت می‌کنیم.

سه طرف همچنین نسبت به گزارش‌هایی که نشان می‌دهد کره شمالی اعضای ارتش خود را برای به جنگ روسیه علیه اوکراین فرستاده است، ابراز نگرانی کردند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر