پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تأکید شورای همکاری خلیج فارس بر همکاری با آمریکا در منطقه

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس بر اهمیت تقویت همکاری با آمریکا در خصوص امنیت دریایی در منطقه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جاسم محمد البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بر اهمیت شراکت راهبردی بین شورا و آمریکا در تقویت امنیت دریایی منطقه، تضمین آزادی دریانوری و جریان روان تجارت بین‌الملل تأکید کرد.

 

البدیوی این سخنان را در دیدار با دریا سالار «براد کوپر» رئیس ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مطرح کرد و گفت: «موضوع امنیت دریایی از مهم‌ترین موضوعات شراکت راهبردی با آمریکاست».

 

وی افزود که یک گروه کاری متخصص در این زمینه در سال ۲۰۱۵ تشکیل شد که به صورت دوره‌ای با هدف توافق درباره اقدامات لازم برای تقویت همکاری دوجانبه در زمینه امنیت دریایی، نشست برگزار می‌کند.

 

به گفته وی در نشست مشترک شورای همکاری و آمریکا از جمله نشست جده در جولای ۲۰۲۲ و نشست مشترک وزرای خارجه شورای همکاری و آمریکا در ژوئن ۲۰۲۳ بر اهمیت حمایت از حقوق و آزادی‌های دریانوردی و تلاش جمعی برای مقابله با تهدیداتی که امنیت کشتی‌ها در آبراه‌های منطقه‌ای را تهدید می‌کند، تأکید شد.

 

بنابر گزارش شبکه النشرة، در این دیدار همچنین پاره‌ای از مسائل مربوط به امنیت دریایی خلیج فارس، تقویت همکاری شورای همکاری و آمریکا و همکاری با شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

 

در همین ارتباط وزارت دفاع عربستان نیز اعلام کرد که «فیاض بن حامد الرویلی» رئیس مشترک ارتش این کشور در دیدار با براد کوپر درباره همکاری دوجانبه در زمینه امنیت دریایی و آبراه‌ها و نیز پاره‌ای از موضوعات دارای اهتمام مشترک گفت‌وگو کرده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار