نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

سفارش ۲.۶ میلیون دلاری کشتیرانی به کشتی‌سازی ایرانی

سفارش ۲.۶ میلیون دلاری کشتیرانی به کشتی‌سازی ایرانی مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به امضای قرارداد ساخت ۲ فروند شناور به کشتی‌سازی داخلی، گفت: استفاده حداکثری از توان داخلی سیاست کشتیرانی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا مدرس خیابانی در مراسم امضای قرارداد سفارش ساخت 2 فروند شناور خدماتی به کشتی سازی داخلی  با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت، بر ضرورت تداوم نگاه شهید رئیسی به تلاش بی‌­وقفه خدمت­‌رسانی تاکید و اظهار کرد: رویکرد استفاده حداکثری از توان تولید داخلی، از جمله سیاست­های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در مسیر خدمت­‌رسانی به کشور است که بر این اساس، این سیاست بدون وقفه ادامه خواهد یافت.

 وی ببان کرد: پس از الحاق شرکت کشتی‌سازی اروندان به گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این گروه همزمان با انجام اقدامات لازم برای احیاء این شرکت کشتی‌سازی، قرارداد‌های متنوع ساخت شناور به ارزش بیش از 37‌میلیون دلار را با این شرکت داخلی، امضا کرده که فعالیت­های مرتبط با آن، در دست انجام است.

وی با اشاره به اینکه مردم شریف خوزستان و منطقه آبادان با رشادتی که طی دفاع مقدس از خود نشان دادند، دِین بزرگی بر گردن کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند، تأکید کرد: توقع این است که مدیران کشتی‌سازی اروندان از این فرصت طلایی نهایت بهره‌­برداری را صورت داده و با همتی که در اجرای به موقع این قرارداد‌ها از خود نشان می‌دهند، بخشی از این دِین را به مردم آن خطه ادا کنند.

وی ارزش قرارداد ساخت دو فروند شناور خدماتی را دو میلیون و 600 هزار دلار اعلام کرد و افزود: انتظار داریم با عملیاتی شدن این قراردادها، مسیر احیای کشتی‌سازی اروندان تکمیل شده و این شرکت وارد بازار کشتی‌سازی شود.

مدرس خیابانی بر ضرورت اجرای به موقع و منطبق با برنامه ساخت شناور‌های سفارش ­داده شده به اروندان تأکید و خاطرنشان کرد: کنترل پروژه بسیار حائز اهمیت است و باید شرایط را به نوعی فراهم کرد تا هر پروژه، مطابق با برنامه از پیش تعیین ­شده، در هر بازه زمانی پیش رود.

وی ورود سازمان بنادر و دریانوردی به نوسازی شناور‌ها را فرصتی بی‌نظیر برای شرکت کشتی­‌سازی اروندان دانست و خاطرنشان کرد: اروندان یکی از شرکت­هایی است که می‌تواند در سفارش پذیری ساخت این شناور‌ها نقش‌­آفرینی کند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار