نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند

۸۰ درصد عرصه‌های کشاورزی تا پایان سال سنددار می‌شود

۸۰ درصد عرصه‌های کشاورزی تا پایان سال سنددار می‌شود معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تا پایان سال ۸۰ درصد عرصه‌های کشاورزی منجر به صدور سند می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، صفدر کشاورز معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره وضعیت حدنگاری اراضی کشاورزی اظهار کرد: از ۱۵ میلیون هکتار عرصه‌های کشاورزی که برابر اعلام رسمی سازمان امور اراضی در سطح کشور موجود است تا فروردین ماه ۱۴۰۱ قریب به ۵۰۰ هزار هکتار معادل ۴ درصد منجر به تهیه نقش حدنگاری و صدور اسناد مالکیت تک برگی شده بود.

 

وی افزود: با تشکیل کارگروه‌های مختلف و در راستای اجرای دستورات صادره رئیس قوه قضائیه همچنین رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک، بالغ بر ۹ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۲۱۴ هکتار معادل ۶۳ درصد عرصه‌های زراعی کشور از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون تثبیت، نقشه حد نگار تهیه و منجر به صدور سند مالکیت شده است.

 

معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: ریاست سازمان ثبت اسناد کشور همواره اعلام کرده‌اند برنامه‌ریزی سازمان ثبت اسناد این است که تا پایان سال جاری باقیمانده اسناد زراعی را مستندسازی و اسناد مالکیت را صادر کند بر همین اساس ۸۰ درصد عرصه‌های کشاورزی تا پایان سال منجر به صدور سند می‌شود.

 

وی ادامه داد: البته تا تصویب قانون «الزام به تنظیم سند رسمی معاملات اموال غیرمنقول» با موانع و مشکلاتی روبرو بودیم که از جمله آن قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی بود که عملاً امکان صدور سند مالکیت برای قطعات زیر حد نصاب را به ما نمی‌داد، ولی با تصویب این قانون و ابلاغ آن مانع صدور اسناد مالکیت برای قطعات پایین‌تر از حد نصاب مرتفع شده است.

 

معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بیان کرد: امیدواریم با تسهیل موضوع و همچنین انسجام بیشتر در حوزه سازمان ثبت اسناد املاک کشور به ویژه در معاونت املاک بتوانیم هدفی که ریاست سازمان ثبت اسناد تعریف کرده‌اند را عملیاتی کنیم و تا پایان سال نقشه حد نگار تهیه و اسناد مالکیت ۸۰ درصد از عرصه‌های کشاورزی را صادر کنیم./ مهر

ارسال نظر
captcha