غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روز ۲۳۴ طوفان الاقصی/ پناهگاه‌های ۱۰۰ هزار آواره فلسطینی زیر آتش رفت

کشتار وحشیانه آوارگان فلسطینی در مناطق به اصطلاح امن شهر رفح و نبرد مسلحانه نیروهای فلسطینی با متجاوزان به کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، ساکنان نوار غزه به ویژه شهر رفح شب گذشته شاهد حملات بی سابقه‌ای بودند که به دنبال آن بیش از ۵۰ تن به شهادت رسیده و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

 

بمباران شدید مناطق مختلف نوار غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که بامداد امروز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت شدیدی مناطق مختلف نوار غزه را بمباران کردند.

 

جنگنده‌های این رژیم خانه‌های فلسطینی‌ها را در شرق مسجد صلاح شحاده واقع در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه بمباران کردند. بمباران خانه‌های مسکونی منطقه الزرقا واقع در شمال شهر غزه نیز چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

 

شب خونین در رفح؛ پناهگاه‌های ۱۰۰ هزار آواره فلسطینی زیر آتش رفت

در همین راستا وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد: هیچگاه در طول تاریخ شاهد آن نبوده ایم که این میزان از تجهیزات کشتار جمعی یکجا در برابر چشمان جهانیان برای قتل مردم بی گناه مانند آنچه در غزه رخ می‌دهد، جمع شده باشد.

 

بالگردهای نظامی رژیم صهیونیستی نیز به صورت گسترده مناطق جنوبی شهر غزه را به گلوله بستند.

 

توپخانه این رژیم نیز به صورت پی در پی محله‌های الزیتون و الصبره در جنوب شهر غزه را هدف قرار داد. منطقه الفالوجا در اردوگاه جبالیا نیز شاهد حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی بوده است.

 

شب خونین در رفح؛ حملات موشکی علیه پناهگاه ۱۰۰ هزار آواره فلسطینی

علاوه بر بمباران سراسر نوار غزه، شهر رفح واقع در جنوب این باریکه شب خونینی را از سر گذرانده است. خبرنگار شبکه المیادین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با شلیک چند موشک سنگین و قدرتمند منطقه‌ای را هدف قرار داد که بیش از ۱۰۰ هزار آواره فلسطینی در آن پناه گرفته بودند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: آمار اولیه شهدای برجای مانده در این حملات وحشیانه علیه پناهگاه‌های آوارگان فلسطینی از ۵۰ تن فراتر رفته است. همچنین ده‌ها فلسطینی بی گناه در جریان این حملات زخمی شده اند.

 

گزارشات رسانه‌ای همچنین از وقوع دومین انفجار در شهر رفح تنها طی ۱۰ دقیقه خبر دادند.

 

این در حالی است که توپخانه رژیم صهیونیستی نیز طی ساعات گذشته مناطق مختلف شهر رفح را زیر آتش گرفت. این حملات توپخانه ای شرق و مرکز شهر رفح را در برگرفت./ مهر

ارسال نظر