پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود

مخبر: به گسترش و تقویت همکاری‌های بین‌المللی مصمم هستیم

سرپرست ریاست جمهوری گفت: جمهوری اسلامی ایران همچنان در عمل به راهبرد رئیس جمهور فقید در گسترش و تقویت ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی به ویژه با کشورهای اسلامی و همسو مصمم است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز یکشنبه در دیدار مالک جالو رئیس مجلس ملی مالی، ضمن تشکر از ابراز همدردی و همبستگی دولت و مردم این کشور با دولت و ملت ایران، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید ایران را سرمایه‌ای ارزشمند برای جهان اسلام دانست و افزود: گرچه فقدان این دو شخصیت بزرگوار سخت است، اما جمهوری اسلامی ایران همچنان در عمل به راهبرد رئیس جمهور فقید در گسترش و تقویت ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی به ویژه با کشورهای اسلامی و همسو مصمم است.

 
وی بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل برای ارتقای سطح روابط اقتصادی فیمابین را ضروری دانست و با ابراز امیدواری نسبت به عبور هر چه سریع‌تر مالی از دوران گذار و استقرار کامل دولت در این کشور، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در این روند در کنار برادران خود در مالی ایستاده و آماده است، تجربیات و توانمندی‌های خود را در راستای تامین منافع متقابل به اشتراک بگذارد.


«مالک جالو» نیز در این دیدار ضمن اعلام تسلیت و ابراز همدردی و همبستگی رئیس دولت انتقالی و مردم کشورش با دولت و ملت ایران گفت: حضور دکتر رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان در راس نظام جمهوری اسلامی ایران مایه امید کشورهای اسلامی و جهان اسلام بود.

 

رئیس مجلس ملی مالی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر مخبر در مسئولیت جدید، به علاقمندی و اراده کشورش برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری با جمهوری اسلامی ایران اشاره و ابراز امیدواری کرد که روند گسترش همکاری‌های فیمابین همچون دوره رئیس جمهور فقید ایران، در دوره پیش‌رو نیز تداوم یابد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار