سپاه: ۳ سوله در پایگاه العدیری و برج مراقبت ناوگان پنجم دریایی آمریکا به آتش کشیده شد بقائی: سازمان شانگهای، مانعِ یکجانبه‌گرایی ستیزه‌جویانه است زاغه بزرگ مهمات آمریکا در پایگاه علی السالم کویت منهدم شد خاتمی: تشییع رهبر شهید انقلاب رزمایش جهان اسلام بود قالیباف: همکاری‌ ایران و عراق برای ثبات منطقه بسیار مؤثر است حمله پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در قطر و کویت لاریجانی: با تمام توان در برابر باج‌خواهی آمریکا ایستادگی می‌کنیم یک فروند موشک کروز دشمن در آسمان کهنوج رهگیری و منهدم شد پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت کنایه قالیباف بعد از نفت صددلاری: خودشان را با نفت سه رقمی تنبیه کردند مخبر: نیروهای مسلح ما سطح بازی را یک پله بالاتر از دشمن تعریف می‌کنند سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد اراده ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی در بالاترین سطح است فرمانده نیروی زمینی ارتش: آموزش مهم‌ترین مؤلفه ارتقای توان رزم نیروهای مسلح است درگیری مرزبانان هنگ جکیگور با تروریست‌ها/ 2 تروریست به هلاکت رسید

تأکید مخبر بر استمرار راهبرد گسترش همه‌جانبه روابط با عمان

تأکید مخبر بر استمرار راهبرد گسترش همه‌جانبه روابط با عمان سرپرست ریاست جمهوری گفت: ظرفیت‌های استفاده نشده‌ای در ایران و عمان، به‌ویژه در بخش اقتصادی وجود دارد که در صورت بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، تعاملات و تبادلات تجاری فیمابین تا چندین برابر میزان فعلی افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری بعد از ظهر امروز دوشنبه با بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان و هیئت همراه که به منظور عرض تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه و دیگر همراهان به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

سرپرست ریاست جمهوری در این دیدار ضمن تشکر صمیمانه از همدلی، همدردی و ابراز مودت دولت و ملت عمان با دولت و ملت ایران، حضور هیئت‌های عالیرتبه عمانی در مراسم تشییع و گرامیداشت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه فقید را تسلی‌بخش فقدان این دو شخصیت بزرگ، پر تلاش و مجاهد دانست و بر استمرار راهبرد جمهوری اسلامی ایران و شخص آیت‌الله رئیسی بر توسعه و گسترش همکاری‌های همه جانبه با عمان تاکید کرد.
مخبر با تاریخی و برادرانه خواندن رابطه جمهوری اسلامی ایران و عمان، تصریح کرد: ظرفیت‌های استفاده نشده‌ای در دوکشور، به ویژه در بخش اقتصادی وجود دارد که در صورت بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، تعاملات و تبادلات تجاری فیمابین تا چندین برابر میزان فعلی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین ابراز امیداوری کرد با عزم بلند مسئولان عالی جمهوری اسلامی ایران و عمان گام‌های جدیدی در جهت رشد و ارتقای سطح روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف برداشته شود.

«بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان نیز با بیان اینکه حامل پیام همدردی و تسلیت «سلطان هیثم بن طارق»، دولت و ملت عمان خطاب به رهبری معظم انقلاب اسلامی، مسئولان دولت جمهوری اسلامی و ملت ایران است افزود: دولت و ملت عمان در این حادثه تلخ و غمبار دوستان صمیمی خود را از دست داده و شریک غم ملت ایران است.

وزیر خارجه عمان با آرزوی موفقیت برای دولت ایران در تداوم خدمت‌رسانی به ملت و همچنین تحقق اهداف رئیس جمهور شهید در توسعه و هم افزایی با کشورهای اسلامی از جمله عمان، روابط دو کشور ایران و عمان را راهبردی و مهم توصیف و بر علاقمندی کشورش برای گسترش و تنوع بخشی به روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

البوسعیدی همچنین از تلاش‌های مخبر برای پیگیری و استمرار بخشی به تحقق اهداف ترسیم شده در توسعه همکاری‌های ایران و عمان قدردانی کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: عمان مخبر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار