کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری "یاسین رامین"

سخنگوی قوه قضاییه از صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری و استرداد یاسین رامین خبر داد. رامین که به حبس و رد مال محکوم شده است در خارج از کشور به سر می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر جهانگیر؛ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز خود در پاسخ به خبرنگار تسنیم درباره صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین گفت: اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری یاسین رامین صادر شده است.

 

سؤال تسنیم اینگونه مطرح شد: سلام؛ با توجه به نقض رأی دادگاه تجدیدنظر در پرونده شکایت سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از آقای یاسین رامین و محکومیت این متهم به حبس و رد مال از سوی شعبه 19 دیوان عالی کشور و با توجه به اینکه محکوم‌علیه در خارج از ایران به سر می‌برد، لطفاً اقدامات دستگاه قضا برای صدور اعلان قرمز بین‌المللی برای دستگیری این محکوم را شرح دهید.

 

جهانگیر در پاسخ اظهار کرد: درباره همه کسانی که محکومیت پیدا می‌کنند و در خارج از کشور حضور دارند، دستگاه قضایی اقدامات قانونی را در دستور کار قرار می‌دهد. درباره وی هم با‌ پیگیری‌های صورت گرفته در تاریخ 26 ماه گذشته (اردیبهشت) اعلان قرمز صادر شده که از طریق مبادی بین‌المللی بحث دستگیری و استرداد ایشان انجام خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار