پخش اعلامیه‌های تبلیغاتی کره شمالی در مرز کره جنوبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پخش اعلامیه‌های تبلیغاتی کره شمالی در مرز کره جنوبی

ارتش کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی در مناطق مرزی این کشور بسته‌های مشکوکی که به نظر می‌رسد اعلامیه تبلیعاتی باشد، منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی بسته‌هایی مشکوک که بنظر می‌رسد  تبلیغات  ضد کره جنوبی است را به مناطق مرزی کره جنوبی پرتاب کرد. در همین حال نیروهای سئول به ساکنان یک استان مرزی هشدار دادند که در خانه بمانند.

 

براساس گزارش النشره، رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت: بسته ناشناس که گمان می‌رود اعلامیه‌های تبلیغاتی کره شمالی باشد در منطقه مرزی Gyeonggi-Gangwon شناسایی شده است و ارتش در حال انجام تحقیقاتی درباره این اقدام است.

 

ستاد ارتش کره جنوبی به شهروندان این منطقه هشدار داد که از فعالیت در فضای باز خودداری کنند، به اشیاء ناشناس دست نزنند و در صورت مشاهده شی مشکوک به نزدیکترین پایگاه نظامی یا پلیس گزارش دهند. همچنین اواخر روز سه‌شنبه، مقامات استان گیونگگی یک پیام متنی هشدار برای ساکنان ارسال کردند و از آنها خواستند تا پایگاه‌های نظامی را از هرگونه موادی که از کره شمالی می‌آید مطلع کنند.

 

از زمانی که جنگ کره (۱۹۵۰-۱۹۵۳) با آتش بس به پایان رسید، دو کره در حالت جنگی باقی مانده اند و با مرزی به شدت مستحکم، از جمله منطقه غیرنظامی، از هم جدا شده اند. فعالان کره جنوبی گاهی بالن‌هایی را پرتاب می‌کنند که حاوی اعلامیه‌های تبلیغاتی علیه کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی است. کره شمالی نیز در بیانیه‌ای که روز یکشنبه توسط خبرگزاری مرکزی رسمی این کشور منتشر شد اعلام کرد که به این اقدامات پاسخ خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار