به گزارش راهبرد معاصر، پنجمین همایش ملی و جشنواره نشان تعالی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) صبح امروز با حضور برخی از مسئولان شهری با مشارکت برخی از شهرداران مناطق در دانشگاه تهران برگزار شد و تا فردا نیز ادامه خواهد داشت.
کاظم نعیمی مطلق؛ دبیر کل پنجمین همایش ملی و جشنواره نشان تعالی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) اظهار کرد: محورهای همایش امسال توجه به اقتصاد چرخشی و مشارکتی، چشمانداز صفر، تابآوری و پایداری، تکنولوژیهای هوشمند HSE است و سخنرانی های کلیدی، پانلهای تخصصی و مقالات در این موارد طراحی شدهاند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سازمان های دارای تفکر تعالی HSE، هر دوره مورد ارزیابی بر اساس مدل قرار میگیرند، کمیته علمی جشنواره برترین های جشنواره و نتایج آن را معرفی میکنند.
به گزارش تسنیم، در حاشیه این مراسم، سید محمد هداییپور؛ مدیرعامل گاز استان تهران با تاکید بر اهمیت ایمنی اظهار کرد: سلامت، مهمترین چیزی است که در هر کاری باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت اجرایی گاز و استفاده آن همیشه با خطراتی روبرو است، گفت: در همین ارتباط موضوع HSE و ایمنی و استاندارد مورد توجه این مجموعه قرار داشته و دارد و به همین جهت این موضوع به پیمانکاران تاکید میشود که استانداردهای لازم رعایت شود.
مدیرعامل گاز استان تهران ادامه داد: مردم باید آگاهی کامل از ایمنی استفاده از گاز را داشته باشند و این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد.
هداییپور با اشاره به خطوط گازرسانی در ساختمانها گفت: در فرآیند ساخت و سازها نظام مهندسی نظارت کاملی را بر فرآیند خطوط گاز در ساختمانها دارد و ما نیز در این بخش با آنها همکاری لازم را انجام میدهیم.
وی با اشاره به ساخت و ساز در شهر تهران تصریح کرد: در همین ارتباط نیز برنامهای پیشبینی شده که همکاریهای لازم با بخشهای مختلف از جمله شهرداریها و سازمان نظام مهندسی وجود دارد که امیدواریم همکاری و تعامل با مجموعه شهرداری بیشتر شود.
مدیرعامل گاز استان تهران با اشاره به افت فشار گاز در برخی از مناطق تصریح کرد: در این ارتباط مجموعه گاز استان تهران تمهیداتی را برای راهاندازی ایستگاههای گاز کرده است اما برای این موضوع ما نیاز به تامین زمین داریم چرا که هزینههای تملک زمین بسیار بالا است.
هداییپور توضیح داد: در همین ارتباط جلساتی را با شهرداری تهران داشتهایم اما تاکنون به نتیجه نرسیدهایم امیدواریم هر چه سریعتر بتوانیم در این بخش همکاری داشته باشیم.
وی با اشاره به موضوع زلزله و اهمیت قطع گاز در مواقع بحران گفت: در این ارتباط با یکی از دانشگاههای کشور ژاپن طرح ایمنسازی را آغاز که در حال حاضر 50 الی 60 درصد از این طرح در پایتخت عملیاتی و اجرا شده به طوری که در برخی از مناطق دکلها یا برجهای تخلیه گاز ساخته شده است.
مدیرعامل گاز استان تهران در ارتباط با احداث یا ساخت دکل یا برج تخلیه گاز در سایر مناطق گفت: برای احداث این برجها نیاز به تامین زمین داریم و همین امر مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است و امیدواریم بتوانیم با تامین زمین این موارد نیز برطرف شود.
وی در ارتباط با عوارض بسیار بالای ساخت برجهای اشاره شده افزود: هزینه عوارض بسیار بالاتر از هزینه تامین زمین است و امیدواریم شهرداری تهران در این بخش همکاری لازم را با ما داشته باشد.
به گزارش تسنیم، در این دوره از همایش از بین 217 سازمان متقاضی ارزیابی، 50 سازمان به مرحله ارزیابی رسیدند و از بین آنها 18 سازمان تک ستاره، 3 سازمان دو ستاره، یک سازمان 3 ستاره، 3 سازمان 4 ستاره و دو سازمان 5 ستاره تعالی HSE را دریافت کردند./ تسنیم